Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is nevetséges,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is nevetséges, hogy azon kiakadtam, hogy egy lányt átvert azzal, hogy komoly kapcsolatot akar, miközben csak szexre kellettem neki?

Figyelt kérdés
1,5 hónapig ismerkedtünk, végig aranyos, kedves, értelmes és szeretetre vágyó lány volt. Szexel kapcsolatos téma párszor jött fel csak, a részéről talán 1x. Most volt az első randink és akkor is előadta magát, hogy ő komoly kapcsolatot keres mert nem szerette még senki és mindenki csúnyának látja. Számomra vonzó volt külsőleg és belsőleg is, így szexet kezdeményeztem nála. Ebbe belement. Másnap pedig tiltott azzal a szöveggel, hogy csak szexet akart egy idegen férfitól és nem érdekli, hogy nekem ez mennyire rosszul esik. A barátaim szerint nevetséges hogy kiakadtam ezen, örüljek, hogy szexeltem. Én viszont megerőszakolva érzem magam, leginkább lelkileg. Hogy bízhatnék meg ezek után egy nőben is, ha ő is simán elhitette velem ennyi ideig, hogy komolyan gondolja?
2018. szept. 26. 19:33
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
2018. szept. 26. 20:25
 12/33 A kérdező kommentje:
# 11/11: Igen, gyakorin ismerkedtünk meg. :D
2018. szept. 26. 20:54
 13/33 anonim ***** válasza:
Tehát szexeltetek egyet, és azóta mindketten szarul érzitek magatokat és csúnya dolgokat vágtok egymás fejéhez. Ennyire rossz volt a szex, vagy mi bajotok van?
2018. szept. 26. 21:02
 14/33 A kérdező kommentje:
Egyébként igen, én is így gondolom, hogy méretbeli gondjai lehettek, mert nyilvánvaló, hogy 1 alkalomból nem lehet túlságosan nagy következtetéseket levonni. Bár azt mondta, hogy túl durva voltam, de nem mondta közben, utólag meg már mondtam neki, hogy jelezze, hogy jó neki és úgy csinálom. Aztán volt egy második menet, akkor lassan csináltam, de erre meg elkezdett magára húzni ütemesen, hogy gyorsabban csináljam. :D Szóval...szerintem simán vékony volt neki a farkam, exem se érzett rendesen. :(
2018. szept. 26. 21:03
 15/33 anonim ***** válasza:
De, sajnos egy alkalomból is lehet következtetni ki milyen adakozó természet és mennyire ügyes, illetve hogy mennyire passzoltok. Ez van.
2018. szept. 26. 21:09
 16/33 anonim ***** válasza:
A barátaidnak igaza van :)
2018. szept. 26. 21:20
 17/33 anonim ***** válasza:

Most komolyan, nem mindegy ki mit mond az elején? Komolyat akar, de ahhoz meg kel ismernie, amiből rájön, hogy mégse veled akarja a komolyat. Ha 2 nap után eldöntené, hogy veled komolyat akar, az volna komolytalan. Itt gyakorin a legtöbb pasi csak szexet akar, én is futottam ilyenbe bele, nem csak neten, mindig az lett a vége, hogy rájöttek, hogy nyomot hagynék a kis lelkükben, ezért inkább elmenekültek. Oké, az is benne van, hogy többnyire az volt a baj, hogy nem voltam független és ők sem.

De ti totál bele vagytok zúgva egymásba, szóval lehet jobb lenne tisztázni a félreértéseket, mert mindketten baromi torzan látjátok a dolgokat. Egy lány akkor is megutálhatja a szexet, ha más lányt piedesztálra emelnek fölé, te ezt tetted, mert azt hitted, azzal teszel jót, ha leértékeled. Velem is megtette a férjem, ezért is tartunk ott, ahol tartunk. A szexuális életünknek onnan kezdve vége volt. Vannak férfiak, akik nem félnek felemelni a nőt. A lány esetét nem bírtam teljesen követni, hol és még kivel kavart, de ne haragudj, ha én azt hinném, hogy csak szamár vagyok a ló helyett, én is lépnék tovább. Ilyen szempontból ő az érettebb, pedig vagy dupla annyi idős vagyok, de én csak 40 éves koromra döbbentem rá, hogy vannak férfiak, akik szemében szép vagyok és akik mellett királynő lehettem volna. 10 évet lehúztam abban a tudatban, hogy egy szürke kisegér vagyok. Hát akkor én is inkább azt mondom ennek a kislánynak, hogy meneküljön. Mert érdekes módon most ugyanaz, aki csak leszólni tudta a külsőmet, gyönyörűnek tart és undorodom a bókjaitól. Így végzed te is, ha ezt folytatod.

2018. szept. 26. 21:51
 18/33 A kérdező kommentje:
17/17: Életem legizgatóbb nője! VISZONT! Ettől még nem lesz a legtökéletesebb! Miért olyan tragédia ez? Nem értem miért olyan fontosak a külsőségek.... Egyébként meg a harag és a csalódottság beszélt belőlem és a megfogalmazás se volt a legjobb, de a lényege annyi lett volna, hogy számomra kibszott izgató volt úgyis, hogy nem egy tipikus top modell lány. Én szerintem hülyeség ezen besértődni. Az exem is megmondta, hogy nem érez eléggé mert vékony a farkam. Mit csináltam? Vettem neki egy vibrit, hátha ha azzal izgatom, akkor jobban felizgul és jobban fog érezni. Ennyi. Nem kell olyan dolgokon besértődni és kattogni, ami ha bár fájóak, de igaz dolgok. Pl. ennek a lánynak a betegsége miatt "véreres" a szája. Na ezzel annyit nyaggatott, hogy mennyire elutasítják emiatt, hogy már majdnem elhittem, hogy nem fog tetszeni, erre élőben engem még fel is izgatott ezzel, hogy nem tökéletes az arca. Ennyi. Az a lényeg, hogy számomra életem legvonzóbb nője volt, nem az, hogy mások szerint milyen. Szerintem sokkal imponálóbb az, hogy valakit a "hibái" ellenére találunk vonzónak, mintsem egy tökéletes arcú emberhez vonzódunk, de ok, biztos bennem van a hiba.
2018. szept. 26. 23:08
 19/33 anonim ***** válasza:

Ritka az, amikor egy férfi ezt így meg tudja/akarja fogalmazni. Ez így már oké. Biztos olvassa ő is, szóval fel a fejjel.

Amúgy ha egy nő a testi hibáin nyavalyog, akkor arra vágyik, hogy megcáfold. Véletlenül sem szabad elkezdeni vígasztalni, pl. azzal, hogy nem baj, hogy nem olyan tökéletes, mint az eddigi nőid. Mert ha vígasztalod, megerősíted benne, hogy ronda és ami rosszabb, hogy te is annak látod. Csak egy példa: a férjem amikor még nem volt a férjem nem vállalt fel a közös fősulinkon eléggé és emiatt elkezdtem azon kattogni, hogy biztos szégyell és nem vagyok elég jó nő a számára. Épp mint a te barátnőd. Úgyhogy elkezdtem nyaggatni, mondja meg milyennek lát. Azt mondta, átlagos vagyok és szerinte engem a legtöbb férfi átlagosnak lát, de ez nem baj, mert ő is átlagos és én neki megfelelek. Ezután el akartam hagyni. Tudtam, hogy nem vagyok világszépe, de hogy az, aki elvileg szerelmes belém, ennyire ne lásson rajtam semmit se szépnek, azon kiakadtam. Amikor kiakadtam, nem értette, mi a bajom a megfelelővel, merthogy azt akarta mondani, hogy tökéletesen megfelelő. És hogy neki nem kéne jó nő, mert azt félteni kell. Szóval én azt akartam belőle kiszedni, hogy szépnek lát, ehelyett megkaptam, hogy annyira ronda vagyok, hogy engem félteni se kell senkitől, milyen jó. Megmondom neked, onnan kezdve nem élvezem a szexet vele. Levetkőzni is utáltam utána már előtte.

Hogy közel 10 év kellett ahhoz, hogy kiderüljön, hogy csak manipulált, az már az én hibám, mert elhittem neki, hogy átlagos vagyok és beletörődtem, hogy ilyen rondán örülhetek hogy van egyáltalán valakim.

Ez is egy módszer a nő magad mellett tartására, de sok boldogság nem lesz belőle, azt megmondom. Nem kell persze hazudni, ha nem tökéletes szépség, de ha valaki vonzó, nyilván ki lehet emelni, mi az ami szép rajta, ahogy most te is tetted. Most olyat írtál róla, amit szerintem minden nő hallani akar, kiemelted más nő fölé, ez kell nekünk, mert így működünk sajnos.

Azt nem tudom, ő mit érez irántad, csak a büszkeségét sértetted meg vagy nem csak az fáj neki, de az elmondottakból nekem az jön le, hogy érdemes lenne ennek az egésznek újra nekifutnotok. Ha két ember így meg tudja sebezni egymást, az jót jelent, de nagy a veszélye, hogy elveszítitek egymást a sebezhetőség miatt, ha nem tudjátok megbeszélni.

Az én férjemnek 10 év kellett ahhoz, hogy megtanulja, mire lett volna szükségem nőként. Érdekes módon most már én vagyok a gyönyörű meg minden. Ja persze, mert más férfi észrevette azt, amit ő nem. Nekünk már késő, nektek még nem az.

2018. szept. 27. 13:44
 20/33 anonim ***** válasza:

Miért lenne nevetséges?

Nem azt kaptad, amire igazán vágytál, ráadásul hazudott & bunkózott veled, ezen bárki kiakadna.

Más nőkre viszont ne kend rá 1 ilyen nyomorult tahóságát.

2018. szept. 27. 15:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!