Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nevetséges, hogy azon kiakadtam, hogy egy lányt átvert azzal, hogy komoly kapcsolatot akar, miközben csak szexre kellettem neki?
Ez rettenetes. Nem tudsz beszélni az exeivel? Hátha megerősítik a lány sztoriját. Ez egy pszichopata akkor.
Vagy egy pszichológus is segíthet megfejteni ezt a viselkedést.
Feldmártól a heti agymosóban is lehet kérdezni:
25: "Én nem tudom őt megtalálni, még a teljes nevét se tudom, nem árulta el soha."
Annyit mindenesetre tudsz, hogy végtelenül gyáva, ha még bemutatkozni se mert, és tul.képpen emiatt nem volt esélyetek.
A férfi fantazmagorikus lény, rengetegszer mondja a fantáziáját valóságként. Még az is, aki bemutatkozik.
Legrosszabb esetben kettős/többes életet él, szélhámos - nem csak párkapcsolati területen.
Én itt a polgári nevemmel vagyok regisztrálva, kaptam én is több olyan levelet, amiben minden van, csak név nincs.
Természetesen nem válaszolok így vissza.
Ismerkedési szándék úgy, hogy nem mutatkozik be... hát persze!...
Te is légy óvatosabb!
Nem volt ismerkedési szándék. Én sem a valós nevemmel vagyok fent, csak így merek megbeszélni olyan dolgokat, amiket max. egy pszichológusnak mondhatnék el. Aki a valós nevén van fent, az nem fog soha úgy megnyílni és az oldal lényege vész el. Természetesen eljön az a pont, amikor illik bemutatkozni.
A férfi, akiről beszéltem, nem társkeresési céllal volt fent. Oké, a szexrovatban levő egyik hozzászólásom alapján írt rám, de csak kíváncsi volt. Nem azzal kezdte, mint az átlag, aki itt szeretőt vagy szexkapcsolatot akar.
De egyre jobban belementünk a lelevelezésbe. Átmentünk e-mailre, de az se a hivatalos címe volt. Tudtam miért, mert barátnője volt, akit szeretett. Csak épp egy kicsit egymásra kattantunk. Pl. mert 3 mondatából kitaláltam valamit róla, amit szerintem a legközelebbi hozzátartozói se mind tudnak és amit magától sose mondott volna el nekem. Abszolút partnerre találtam a levelezésben is, amikor azt érzed, hogy jé, fura hogy épp a szexrovatban bukkanok olyan férfire, aki fel tudja venni a fonalat, amit dobok neki egy-egy levelemmel és hasonló szinten képes is válaszolni. Nem részletezem, én megértettem, hogy miért nem árulja el a kilétét, ő nem igazán akart velem semmit, csak nem bírt rólam leszakadni. Addig amíg a barátnő bele nem olvasott és akkor már dönteni kellett. És a barátnőt választotta. Egyetlen dologban nem volt egyenes: sokszor mondott olyasmit, amiből az jött le, hogy nagyon a szakítás szélén állnak, ha rákérdeztem, együtt vannak-e még, csak ködösített. Ez nem volt tőle szép, hogy úgy hangolt engem tudatosan, hogy úgy érezzem, ő már kifelé tart a kapcsolatából. De még ezt se ítélem el. Biztosan így volt. Kellett hozzá egy krízis, hogy rájöjjön, kit akar igazán. Ehhez meg joga volt. Ehhez be kellett járni egy utat. Nem ítélem el miatta és elfogadtam a döntését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!