Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet megfogni a mai nőket? Nekem miért nem sikerül?

Figyelt kérdés

Szóval azt szeretném kérdezni, mi kell ahhoz, hogy a mai nőket meg lehessen fogni? Magamról annyit: jól nézek ki, értelmesebb vagyok az átlagnál (sokkal!) és elég jól keresek, ezt mindig éreztetem is a nőkkel. A csajozás azonban mégsem megy. Mi lehet az ok?

Próbáltam már mindenhogy: egész nap bókolgattam, SMS-ekkel bombáztam naphosszt a lányt, próbáltam már könyörögni is nekik, ez sem vált be. Megpróbáltam ezek ellentétét: az egyiket a sárga földig ócsároltam, és mellé köptem egyet, mégsem akart velem összejönni.

Szóval mit lehet tenni, hogy jobb eredményeket érjek el ezeknek a szemében?

2018. okt. 2. 15:41
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Mennyit keresel kis fiam? mellesleg in írtam a venomot... Mennyire vagy jó képű esteleg izmos erős? Csak játszód itt a nagy menőt pedig csak egy taknyos szájú segggfej vagy aki örökre egyedül fog élni magányosan :D egy lúzer vesztes mi az a nagy kereset nettó 180000 Ft... Vagy egy kicsivel több? Mert ha már 400000ft körül keresnel a rosszabb nők azonal rád mennének de sajnos a kérdésből ugy tűnik hogy abszolut nincsen semmi nő az életedben mert egy vesztes senki vagy mellesleg beképzelt tahóóó

A temetéseden nem lesz senki! Persze változni sosem késő de te nem fogsz gyökér kefeeee :O

2018. okt. 3. 13:50
 32/40 anonim ***** válasza:
I.u szerintem meg te vagy az irigy mert veled ellentétbe nekem mar volt barátnőm... :S
2018. okt. 3. 13:56
 33/40 anonim ***** válasza:
De neked sosem lesz mert gyökér keffereeeeeeeer vagy :D
2018. okt. 3. 13:57
 34/40 A kérdező kommentje:
Ismét megnyilvánult az intelligencia hiánya. Három üzenetben írod le ugyanazt, amit egyébként egyben is leírhattál volna. Tudod, ezért vagy irigy rám, butuskám.
2018. okt. 3. 17:45
 35/40 anonim ***** válasza:

mint ahogy te is hogy irigyek vagyunk rád :D

még egyszer le írom nekem volt barátnőm :P

2018. okt. 3. 19:42
 36/40 anonim ***** válasza:
82%

meg amúgy csak ezzel tudsz takarózni az irigységgel -_- kevés ilyen szánalmas embert láttam mint amilyen te vagy és a legdurvább hogy ez csak a felszín milyen féreg lehetsz igazából? fuuha már most hányok az elején voltak értelmes válaszok de arra semmit sem reagáltál egyből elkezdted ezt a féltékenységet, ember (féreg) azt sem tudjunk hogy ki/mi vagy (vagyis most már mindenki tudja mert lejárattad magad...) az fel sem merült hogy benned van a hiba??? ja várj nem mert te pénzes vagy jóképű na meg értelmes (személyes tapasztalataim során akkor mindened meg van ami egy barátnőhöz kell, de mégsem sikerül)

mellesleg lehet hogy akkor a lányok is irigyek rád :DDD és ezért nem akarnak összejönni veled :DDD

2018. okt. 3. 19:50
 37/40 A kérdező kommentje:

"le írom" - Ha volt is barátnőd, nem a helyesírásod miatt volt veled. Ezért is vagy rám irigy, megint én vagyok az okosabb.

"az fel sem merült hogy benned van a hiba???" - Nem merül fel, mivel nem bennem van a hiba. Mint mondtam, okosabb is vagyok nálatok, buta átlagembereknél, gazdagabb is, és jobban is nézek ki.

2018. okt. 4. 07:45
 38/40 anonim ***** válasza:
istenem de gyökér vagy :D ez már nagyon a poén kategoria :D de oké...oké
2018. okt. 4. 14:49
 39/40 A kérdező kommentje:
Veszteském, nulla szàzalékban vagy hasznos. Mindenki velem ért egyet. Tudod, az ész mellé állnak.
2018. okt. 4. 16:00
 40/40 A kérdező kommentje:
Ha-ha-ha, már írni sem mersz, gyáva!
2018. okt. 5. 08:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!