Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet megfogni a mai nőket? Nekem miért nem sikerül?
Szóval azt szeretném kérdezni, mi kell ahhoz, hogy a mai nőket meg lehessen fogni? Magamról annyit: jól nézek ki, értelmesebb vagyok az átlagnál (sokkal!) és elég jól keresek, ezt mindig éreztetem is a nőkkel. A csajozás azonban mégsem megy. Mi lehet az ok?
Próbáltam már mindenhogy: egész nap bókolgattam, SMS-ekkel bombáztam naphosszt a lányt, próbáltam már könyörögni is nekik, ez sem vált be. Megpróbáltam ezek ellentétét: az egyiket a sárga földig ócsároltam, és mellé köptem egyet, mégsem akart velem összejönni.
Szóval mit lehet tenni, hogy jobb eredményeket érjek el ezeknek a szemében?

"elég jól keresek, ezt mindig éreztetem is a nőkkel"
Igen, normális felfogású, normális kapcsolatot kereső nőként pont az ilyen felszínes kis pcsöket kerülöm el, akik pénzen akarják azt megvenni, hogy szeressem őket. El kell szomorítsalak, lehet, hogy intelligensebb vagy (szerinted), de érzelmileg biztosan alulfejlett.
N

"egész nap bókolgattam, SMS-ekkel bombáztam naphosszt a lányt, próbáltam már könyörögni is nekik, ez sem vált be" Vagyis rájuk akaszkodtál, nyilván nem válik be.
"az egyiket a sárga földig ócsároltam, és mellé köptem egyet, mégsem akart velem összejönni"
Vagyis s-fej voltál, nyilván ez sem válik be.
Esetleg mondjuk megpróbálhatnál normális lenni, ha már értelmesebbnek tartod magad az átlagnál, akkor viselkedj is úgy.
Na, álljon csak meg a menet. Idiótábbnál idiótább hozzászólásokat írtok, és ti hülyéztek le engem? Nem kéne irigykedni a pénzemre, meg a külsőmre, lúzerek.
Remélem, valaki a kérdésre is fog válaszolni... Pff...

16.: a kérdésre válaszoltunk. Pénzzel, földöncsúszva, meg köpködve keresel szerelmet. Senki nem irigyel téged, hidd el. Baromira el vagy tévedve, ráadásul a krotikát sem bírod. Kár volt a kérdést kiírnod, ha nem vagy kíváncsi a válaszra.
N

"értelmesebb vagyok az átlagnál (sokkal!)"
majd pár sorral lejjebb:
"az egyiket a sárga földig ócsároltam, és mellé köptem egyet, mégsem akart velem összejönni."
Pont, hogy nem értelmesnek, hanem egyenesen ostobának tűnsz... :D
Már ha nem troll a kérdés.
Ha komoly a kérdés, akkor annyit tanácsolok, hogy ne görcsölj rá. Nem kell SMS-ekkel bombázni senkit, meg tahónak se lenni, hogy észrevegyen. Az ismerkedést kicsit próbáld meg úgy, mintha csak barátkoznál. Keresd, hogy mi bennetek a közös, csinálj olyan programokat, ami mindkettőtöket érdekel. Én nőként először szeretném megismerni a másikat, nem unalomig hallgatni ugyanazokat a bókokat körbe-körbe, meg nyálas üzeneteket olvasni. Egy tartalmas beszélgetés sokkal előrébb visz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!