Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ábrándítsak ki magamból valakit, akit a kelleténél sikerült jobban megfogni?

Dugni akarok, akkor egy kicsit széditeni kell a nőt.
Ez jobban sikerül mint kéne, elkezdek fokozatosan bunkóbb lenni, még el nem fordul tőlem. Kedvesen, normális hangnemben próbálom mondani, hogy ennyi volt, az mindig gubanccal jár. Viszont, ha ő utál meg az úgy rendben van nála is.

Mi lett volna az optimális szint?
Ezek szerint akármi is, nem tetted világossá, hogy mik a szándékaid, manipuláltad és most próbálsz kihátrálni úgy, hogy te ne sérülj. Legalább most legyél tisztességes és mond meg neki kerek-perec, hogy mi van!

"Mondjuk azt sem értem, mit kell hazudozni a nőknek ilyen téren. Megmondod, hogy szexet akarsz csak, aztán majd eldönti."
Mondjuk azért, kiscsillag, mert ezzel az őszinteséggel a büdös életben nem ér férfi célt. Minden férfi megtanulja elég hamar, hogy dugni csak úgy lehet, ha elhiteted a másikkal, hogy nem csak dugni akarsz.

Legyél elérhetetlen. Tünj el, se telefonon, se sehogy ne legyél többet számára elérhető. Az utsó találkozásnál, mint ha poénkodnál mond meg neki, hogy ez az utolsó alkalom, hogy beszéltek és utána soha többet ne tudjon elérni.
Nekem ez vált be, ha figyelmetlen voltam és a kelleténél többet mutattam magamból mint kellett volna, az adott időben az adott emberrel kapcsolatban.

2 Az nem manipuláció, ha ismerkedés elején beléd szeretnek úgy, hogy fizikai kapcsolat, szex nem volt. Arról maximum annyi tehet az adott nő, hogy figyelmetlen volt, és nyiltabb volt mint kellett volna.Tehát ezáltal jobban megismerhetővé vált.
Azért nehogy már manipulációnak gondold azt ami közelébe nincs a manipulációnak. Maximum a személyiséged olyan, hogy akinek egy kicsit is megmutatkozik a lelked,vagy a személyiséged az mint a mágnes tapad. Az ilyen embernek jobban kell odafigyelnie a többi emberre, és a kapcsolatokra, mert elég pár óra, és hamar vált a dolog.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!