Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megérdemlem hogy néha kicsit hisztisebb legyek a kelleténél?
Az egész most hosszú történet.
De a lényeg az hogy én a belemet kidolgozom mert a barátomat is én tartom el, amíg ő csak egy tanfolyamra jár azon kívül meg nem csinál semmit.
Tudom hogy szeret és ő is megtenné értem, de most ez a helyzet van pár hónapig és szerintem jogosan lehetek néha feszült és hisztis mert nagyon fáradt vagyok.
Nem gáz ha a páromat megkérem hogy ha úgy is annyira ráér akkor takarítson itthon, akkor is ha épp miattam van kupi, vagy csináljon ebédet, meg úgy általában segítsen a házi munkában. Jah és a legfontosabb hogy amíg én távol vagyok ne azzal szórakozzon hogy facen irkál más csajokkal, mert lehet hogy csak barátságból, de engem akkor is idegesít hogy ő így elvan amíg én megszakadok. Ezer értelmes dologgal el tudná magát foglalni, amivel nekem is segít. Szerintetek nincs igazam?
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!