Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet megfogni a mai nőket? Nekem miért nem sikerül?

Figyelt kérdés

Szóval azt szeretném kérdezni, mi kell ahhoz, hogy a mai nőket meg lehessen fogni? Magamról annyit: jól nézek ki, értelmesebb vagyok az átlagnál (sokkal!) és elég jól keresek, ezt mindig éreztetem is a nőkkel. A csajozás azonban mégsem megy. Mi lehet az ok?

Próbáltam már mindenhogy: egész nap bókolgattam, SMS-ekkel bombáztam naphosszt a lányt, próbáltam már könyörögni is nekik, ez sem vált be. Megpróbáltam ezek ellentétét: az egyiket a sárga földig ócsároltam, és mellé köptem egyet, mégsem akart velem összejönni.

Szóval mit lehet tenni, hogy jobb eredményeket érjek el ezeknek a szemében?

2018. okt. 2. 15:41
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
90%
Türelem
2018. okt. 2. 15:49
 2/40 anonim ***** válasza:
94%
megalázni egy nőt? normális vagy te?
2018. okt. 2. 15:50
 3/40 anonim ***** válasza:
93%
Gyökér vagy. Meg talán nem valami jól nézel ki. A gyökeret a "egész nap bókolgattam, SMS-ekkel bombáztam naphosszt a lányt, próbáltam már könyörögni is nekik, ez sem vált be. Megpróbáltam ezek ellentétét: az egyiket a sárga földig ócsároltam, és mellé köptem egyet, mégsem akart velem összejönni." soraidra értem.
2018. okt. 2. 15:50
 4/40 anonim ***** válasza:
97%
Te egyáltalán nem vagy értelmesebb, mint a többi, már bocs.
2018. okt. 2. 15:52
 5/40 anonim ***** válasza:
21%
Jó külsővel és rengeteg pénzzel
2018. okt. 2. 15:57
 6/40 anonim ***** válasza:
60%

mindkét dolog rossz a lényeg az egyensúly ne légy túl rámenős de érezze hogy akarod am manapság az úriember/gentleman stílus nagyon kihalt pedig a lányok nagyon szeretik ha kinyitod az ajtót nekik vagy a széket esetleg lesegíted a kabátjukat

könyörögni meg alázni sosem szabad!!!!!!!!!!!!! csak légy laza nem szabad rágörcsölni próbálj meg figyelmes lenni ha látod hogy valami zavarja akkor nem azt kell kérdezni: "minden rendben?" hanem próbáld meg felvidítani ne légy sablonos de bizarr sem tudom ez így nehéznek hangzik és amúgy az is

(még valami az sem árt ha izmos vagy tudom ez full sablon de hát elsőnek fel kell hívni valamivel a figyelmét aztán mehet a gentlemen!)

2018. okt. 2. 16:06
 7/40 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem kolcsonos a szimpatia, akkor semmivel. Tahosaggal meg vegkepp nem. Ritka ostoba vagy.
2018. okt. 2. 16:15
 8/40 anonim ***** válasza:
95%
Azt még nem próbáltad,hogy normális legyél?
2018. okt. 2. 16:16
 9/40 anonim ***** válasza:
98%

"az egyiket a sárga földig ócsároltam, és mellé köptem egyet, mégsem akart velem összejönni."

Tényleg nem értem. Ezek után nem jött veled össze?? Kukaláda aza csaj.

Na viccet félre téve kis barátom ha ezt velem csináltad volna, 1000%-ig biztos lehetsz benne hogy nem lennének golyóid! Nem vagy felsőbbrendű és ehhez nincs jogod.

És hogy tanácaot is adjak, legyél egyszerűen normális. Udvariasság, udvarlás, előzékenység, érezze hogy figyelsz rá, légy spontán, humoros, és bókolj neki határokon belül persze.

Őszintén kívánom hogy sikerüljön, de az alázást és köpködést felejtsd el.

2018. okt. 2. 16:27
 10/40 anonim ***** válasza:
4%

Nem értem, nekem volt egy spanom, olyan igazi kivagyi kőbunkó prosztó volt, rendszeresen alázta a nőket, és úgy beszélt velük, ahogy én a kutyámmal nem beszéltem idehaza, és mégse volt szingli 1-2 hónapnál tovább sosem.

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy nagyon jóképű volt, még férfiszemmel is.

2018. okt. 2. 16:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!