Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan vegyem ra az ismerosom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem ra az ismerosom hogy valaszoljon?

Figyelt kérdés
Van valaki akit csak latasbol ismerek,10 ev alatt 2 szer lattam a varosban de nagyon tetszik.csak egy ismerosom van aki ismeri,de vele sem beszeltem mar 12 eve.csak igy felszinesen ismertuk egymast.tole tudnek csak erdeklodni arrol aki tetszik,multkor ra is irtam szulinapjara facebook-on,ra 3 napra koszonte meg.nem igazan volt valami beszedes,pedig regen nem voltunk rosszban.még odaig nem jutottam el hogy megkerdezzem az ismeroserol mert ilyen nehezen bir visszairni.hogy kerdezzem meg tole,hogy valaszoljon is.
2018. szept. 28. 14:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Keresd ki az ismerösei közül azt,aki tetszik,és neki írj.
2018. szept. 28. 15:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Nincs facebookja,nem talaltam az ismerosei kozt sem.kulon is kerestem csak a keresztnevet tudom de ugysem talaltam.
2018. szept. 28. 15:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Talán írd meg neki az igazat. Nem akar vagy nem ér rá veled jópofizni. Főleg ha érzi, hogy te is csak azért keresed hirtelen, mert akarsz valamit.

De ha konkrét kérdéssel fordulsz hozzá, akkor valószinűleg válaszolna, ha mást nem, akkor egy elutasítást. Írd meg, hogy ne haragudjon, hogy zavarod, de a múltkor összefutottál x-szel és szivesen megismernéd, de nem tudod semmilyen elérhetőségét. Tudna-e segíteni?

2018. szept. 29. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!