Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 környékére már elfogynak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 környékére már elfogynak a normális, értelmes férfiak?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy akivel lehetne jövőben, családban gondolkodni, az már foglalt ennyi idős korára? Ha egy nő nem talált még párt, akkor ebből a korosztályból már ne is számítson túlzottan "elfogadható" felhozatalra?
2018. szept. 23. 22:55
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező,

minden életkorban vannak foglalt és nem foglalt férfiak és nők is, a 30 például pont az, ahol a nagyon korán párkapcsolatba kerülőknek kifullad az első kapcsolata, és nem feltétlenül megkeseredve kerülnek ki belőle. Ezt a "30 fölött csak a selejtek maradnak" dumát többnyire azok mondják, akiknek más eredményük nincs az életben, mint hogy húszévesen kellettek valakinek és azóta nem mernek szakítani, hátha nem lesz más.

2018. szept. 26. 00:57
 52/53 anonim ***** válasza:
0%

#50 pont hogy a fiatalabbak azok akik szexcentrikusabbak...merthogy ki akarják élni magukat, carpe diem, meg miegymás. Nagyon minimális azoknak a száma, akik a biztos megállapodást, a stabil kapcsolatot keresik, és nem a bulizás, piázás meg a dugás körül forog az életük, lehetőleg minden buliban más csajossal, mondván, az egér se jár egy lyukra...

Ezen az oldalon is jellemzően a fiatalabb pasasokra van több panasz, az megy ritkaságszámba, ha egy lány összeakad egy korrekt fiúval. Épp pár órája láttam egy ilyen kérdést, ahol a fiú elhívta a lányt filmezni, és semmi egyéb nem volt, csak filmezés...a lány ott álmélkodott a kérdés fejlécében, hogy jééé, ilyen is van...

Nyilván arra gondolsz, hogy most védeni próbálom a mundér becsületét, mert én is harmincas vagyok. Ez így is van, no de én a másik véglet vagyok, kedves Válaszoló, nálam "visszalendült az inga" - nekem hosszú esztendők kellenek ahhoz, hogy egy kicsit is megbízzak annyira a lányban, hogy kötetlenebbül beszélhessek magamról, nem szólva a testiségről. Nem vagyok lekezelő, tapintatlan, vagy ilyesmi, csak nagyon kevés infót adok ki magamról. Ha ezek után defektesnek tartasz...lelked rajta, tőled ezt bóknak veszem. Ám most nem pontoztalak le.

2018. szept. 26. 01:12
 53/53 anonim ***** válasza:
Szerintem vannak normális férfiak, ahogyan normális nők is. Csak a korábbi rossz tapasztalatok miatt hajlamosabbak az emberek általánosítani, és előre felruházni az ellenkező nemet olyan tulajdonságokkal, amiket már előzőleg negatív behatásként átéltek. Ezért van, hogy egyre inkább gyanakvó, bizalmatlan lesz az ember. Az a nagyon nehéz, hogy el tudd engedni ezeket a rossz tapasztalatokat, le tudd vonni belőlük megfelelően a konklúziót. Intelligens ember nem mások hibájáért okol olyanokat, akiket még nem is ismer igazán.
2018. szept. 26. 01:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!