Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 környékére már elfogynak a normális, értelmes férfiak?
Kérdező,
minden életkorban vannak foglalt és nem foglalt férfiak és nők is, a 30 például pont az, ahol a nagyon korán párkapcsolatba kerülőknek kifullad az első kapcsolata, és nem feltétlenül megkeseredve kerülnek ki belőle. Ezt a "30 fölött csak a selejtek maradnak" dumát többnyire azok mondják, akiknek más eredményük nincs az életben, mint hogy húszévesen kellettek valakinek és azóta nem mernek szakítani, hátha nem lesz más.
#50 pont hogy a fiatalabbak azok akik szexcentrikusabbak...merthogy ki akarják élni magukat, carpe diem, meg miegymás. Nagyon minimális azoknak a száma, akik a biztos megállapodást, a stabil kapcsolatot keresik, és nem a bulizás, piázás meg a dugás körül forog az életük, lehetőleg minden buliban más csajossal, mondván, az egér se jár egy lyukra...
Ezen az oldalon is jellemzően a fiatalabb pasasokra van több panasz, az megy ritkaságszámba, ha egy lány összeakad egy korrekt fiúval. Épp pár órája láttam egy ilyen kérdést, ahol a fiú elhívta a lányt filmezni, és semmi egyéb nem volt, csak filmezés...a lány ott álmélkodott a kérdés fejlécében, hogy jééé, ilyen is van...
Nyilván arra gondolsz, hogy most védeni próbálom a mundér becsületét, mert én is harmincas vagyok. Ez így is van, no de én a másik véglet vagyok, kedves Válaszoló, nálam "visszalendült az inga" - nekem hosszú esztendők kellenek ahhoz, hogy egy kicsit is megbízzak annyira a lányban, hogy kötetlenebbül beszélhessek magamról, nem szólva a testiségről. Nem vagyok lekezelő, tapintatlan, vagy ilyesmi, csak nagyon kevés infót adok ki magamról. Ha ezek után defektesnek tartasz...lelked rajta, tőled ezt bóknak veszem. Ám most nem pontoztalak le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!