Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 környékére már elfogynak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 környékére már elfogynak a normális, értelmes férfiak?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy akivel lehetne jövőben, családban gondolkodni, az már foglalt ennyi idős korára? Ha egy nő nem talált még párt, akkor ebből a korosztályból már ne is számítson túlzottan "elfogadható" felhozatalra?
2018. szept. 23. 22:55
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
27%
Lényegében. Aki normàlis, az 30 éves koràra màr több éve meghàzasodott, vagy komoly , több éves kapcsolatban él, jegyben jàr. Nagyon kevés a kivétel. Többnyire aki 30 évesen még egyedül van, az vagy elvàlt és megsavanyodott, lehet még kölyök is van, vagy alapból csak numeravadàsz aki nem is akar pàrt magànak, illetve valami nagy gebasz van vele- elviselhetetlen személyiség/ valamiért alkalmatlan tartós kapcsolatra/ mamahoteles életképtelen stbstb
2018. szept. 24. 14:40
 32/53 anonim ***** válasza:
0%
Látom valakinek nagyon fáj az igazság. Attól, hogy nyomkodjátok a leszavazást, még nem fogtok kelleni senkinek.
2018. szept. 24. 16:06
 33/53 anonim ***** válasza:
75%

Akinek nincs semmije, az annyit is ér!

Puszi:

Lázár János

2018. szept. 24. 16:06
 34/53 anonim ***** válasza:
49%
#32, semmi "igazságot" nem írtál, csak vádaskodsz és köpkölődsz. Persze, a saját szemszögedből nyilván igazad van, csak sajnos nem a te elképzeld világod a mérvadó.
2018. szept. 24. 16:10
 35/53 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem 31-es megmondta a frankót. Kár is ragozni, mert ez az igazság.
2018. szept. 24. 16:43
 36/53 anonim ***** válasza:
36%

34. Azt az igazságot írtam le amit én megtapasztaltam, hogy aki 30 évesen is egyedül van, annak az esetek legnagyobb részében az általam, fentebb leírt okok miatt nincs senkije/ avagy amiatt nem kell a kutyának se. Pont!

Szóval lehet lekopni. Alkoss saját véleményt, ne másét köpködd, mert nem kérdeztelek és nem hozzád szóltam. A feltett kérdésre, a kérdezőnek válaszoltam.

2018. szept. 24. 16:46
 37/53 anonim ***** válasza:
22%

#36, tehát akkor nem "igazságot" fogalmaztál meg, csak egy véleményt. Aki 30 fölött szingli az = selejt. És ezek után még te vagy felháborodva, ha közlik veled, hogy hátrább az agarakkal...

A probléma az, aranyapám, hogy véleményből 7 milliárd van ezen a bolygón. Tényből pedig csak 1.

Parancsolni pedig a saját tornacipődön kívül másnak nem tudsz. Senki nem köteles egyetérteni a véleményeddel, ez nem visszhangkamra.

2018. szept. 24. 18:55
 38/53 anonim ***** válasza:

Nem fogy el mind, de erősen lecsökken a számuk, ahogy a nőké is.

Egyszerűen csak több "JÓ" 30as férfi és nő van kapcsolatban, mint ahány egyedülálló.

2018. szept. 24. 19:14
 39/53 anonim ***** válasza:

Pl. nekem is van 35 éves pasi a rokonságomban.

Soroljam? Jó kiállású, sportos, ápolt, házias, rendszerető, jól keres (400 nettó körül), saját lakás, jelentős bankbetét (öröklésből, de ez mindegy).

És egyszerűen olyan rigolyás, kényszeres, hogy nincs nő, aki megmarad mellette. Mondhatni két nője volt eddig életében, egyik sem tartott tovább három hónapnál, addig tudták elviselni őt.

Na, rajta pl. ez ugye nem látszik, külső szemlélő azt mondhatja, hú de fullos pasi. Csak mi tudjuk, hogy nem kicsit defektes.

2018. szept. 24. 19:36
 40/53 anonim ***** válasza:
70%

Ez a 30 évesen "még" egyedül pontosan mit takar? Mennyi ideje szingli 30 éves korára? Évek? Mindig is az volt? Akinek ekkörül lett vége egy komoly kapcsolatának, az is beleesik a selejt-kategóriába minden mástól függetlenül? És aki később szakít? Egyre selejtebb lesz az ember, vagy egy idő után már visszafelé jön a skála?

Csak érdeklődöm, hogy hogy is van ez.

2018. szept. 24. 20:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!