Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 környékére már elfogynak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 környékére már elfogynak a normális, értelmes férfiak?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy akivel lehetne jövőben, családban gondolkodni, az már foglalt ennyi idős korára? Ha egy nő nem talált még párt, akkor ebből a korosztályból már ne is számítson túlzottan "elfogadható" felhozatalra?
2018. szept. 23. 22:55
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
90%

"Ha olyanra gondolsz aki magasan képzett, értelmes, egzisztenciás, jó családból való...

Az 1 milliárd % h már v 10 éve foglalt.

Aki ebbe a kategóriába esik és van benne kelet. Nem fog 30 éves koráig várni h felesége legyen /élettársa."

Pedig az én férjem pont ilyen, és 30 fölött ismerkedtünk meg. Volt előttem egy 10 éves kapcsolata, ami 4 hónappal korábban ért véget. Szóval lehet találni, ha jókor van az ember jó helyen.

2018. szept. 23. 23:18
 12/53 anonim ***** válasza:
25%
Ott vannak azok a friendzónádban...
2018. szept. 23. 23:26
 13/53 anonim ***** válasza:
14%
El,pont mint a normàlis,értelmes nők.
2018. szept. 23. 23:38
 14/53 anonim ***** válasza:
17%

"Pedig az én férjem pont ilyen," Gondolom ő 1 ember nem egy egész réteg. Bár ha 1000 férjed van akkor bocsánat.

Kivételeket kb bárki tud mondani általánosságban nem jellemző. Mivel olyan nincs h valaki 30 éves koráig így áll mint a faszent h ő majd akkor megnősül.

Persze és az előző X nőt meg elküldi h jaj bocsi még nem vagyok 30 tiltja a vallásom h megnősüljek.

Igen "nagyon valószínű" h nem anyuci luzer szűz 30-as fiai maradnak meg hanem a diplomás, orvos, mérnök, vezető beosztású, magasan képzett emberek.

Önálló egzisztenciával akik "persze" egy nőnek sem kellenek csak 30 után.

Ha Ha Ha pont úgy ahogy a Föld lapos, a Holládra szállást egy stúdióban vették fel és Elvis él.

2018. szept. 23. 23:47
 15/53 anonim ***** válasza:
91%
Tehát aki magasan képzett és egzisztenciálisan jól áll, az már 20 évesen megtalálta az igazit. Dehát hogy lehet valaki 20 évesen magasan képzett, jó egzisztenciával? És minden huszonévesen kezdett kapcsolat holtomiglan holtodiglan tart? Épp az alacsonyan képzett emberekre jellemzőbb a korai elköteleződés.
2018. szept. 23. 23:55
 16/53 anonim ***** válasza:
17%
Tehát ha olyan pasi kell akinek van pénze és esze...Azt most felejtsd el.Akinek van pénze megkaphat bárkit és mivel van esze ezt tudja is...pont nem akar tartós kapcsolatot.
2018. szept. 24. 00:12
 17/53 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy pénzes kell? A normális, értelmes ezt jelenti? Vagy csak a "pénzes" alkalmas arra, hogy az ember családot alapítson vele?
2018. szept. 24. 00:16
 18/53 anonim ***** válasza:
17%
Kérdező, ismerkedjünk. Anyi baj van csak az eddigi listát tekintve, hogy nem látok jól. Ha gondolod írj rám és a többit privátban. Megtettem az első lépst, most te jössz.
2018. szept. 24. 00:58
 19/53 anonim ***** válasza:
83%
Érdekes, hogy a legselejtesebb gyűlölködők tartják magukat normális férfinak.
2018. szept. 24. 06:56
 20/53 anonim ***** válasza:
77%
Nem túl széles ismertségi körömben általánosságban igaz ez az állítás. Aki eddigre nem foglalt, vagy házas, annak vagy még nem érett be a feje lágya a családalapításhoz (bár később még van erre esély), vagy defektes (mint én). Sajnálom, ez van. De azért 30 fölött is van esély rendes embert találni, csak jóval kisebb.
2018. szept. 24. 07:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!