Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 környékére már elfogynak a normális, értelmes férfiak?
Stimm. Tehát a tapasztalataid alapján minden harmincas kivétel nélkül legalja surmó, egyedül te vagy helikopter. Ilyenkor persze senki nem szólal fel az általánosítás ellen...
SZVSZ nem a sok harmincas volt defektes, hanem egyedül te, de ezt úgyse fogod elismerni még saját magadnak se. A mínuszt helyből kaptad.
Akkor hadd idézzelek, mert kicsit szenilisnek tűnsz:
" Többnyire aki 30 évesen még egyedül van, az vagy elvàlt és megsavanyodott, lehet még kölyök is van, vagy alapból csak numeravadàsz aki nem is akar pàrt magànak, illetve valami nagy gebasz van vele- elviselhetetlen személyiség/ valamiért alkalmatlan tartós kapcsolatra/ mamahoteles életképtelen stbstb"
Lehet itt utólag szépítgetni meg diplomatikusan ködösíteni, de lényegében azt írtad, hogy a 30 év fölötti szingli férfiak nagyon kevés kivételtől eltekintve selejtek. Tehát sohase veled volt a probléma, hanem mind-mind velük. Ez kérlekszépen vastagon a "mindenki hülye, én vagyok helikopter" esete. Akkor is, ha utólag nem akaródzik beismerni.
Nyomhatsz még egy sor kínos magyarázkodást, ettől igazat sajnos nem lesz, kompetenciád pedig még kevésbé, hogy belásd. Ennyit arról, ki égette magát. A mínuszt kaptad útravalónak.
Nyilván akkor a hozzászólásod is csak a fantáziám szüleménye. Feketén-fehéren leírtad, mit gondolsz a 30 feletti szingli férfiak döntő többségéről, és hogy akikkel eddig találkoztál, milyen szörnyűek és rémesek voltak kivétel nélkül. Az ugye fel se merül benned, Mrs. Tökéletes, hogy esetleg veled van a baj, egyszerűbb ujjal mutogatni, hogy mindenki más a hülye. Csuda érett gondolkodásra vall, mit ne mondjak. A sztrádára is forgalommal szembe hajtasz fel?
Semmit nem kell hozzáképzelnem az írásodhoz, szó szerint idéztelek téged. Személyeskedhetsz és mosdathatod a szerecsent is, igazad attól még nem lesz. A mínusz újból ment.
A többségről, ami még mindig nem egyenlő az összessel. Ezt nem sikerül felfognod.
A 30 körüli szingli pasik többségénél ez a tapasztalatom. Nem ok nélkül vannak egyedül. Viszont a fiatalabbaknàl érdekes módon nem volt ilyen probléma...Sokkal kedvesebbek voltak, humorosabbak, de még jólneveltebbek is. Csak példa: a 30-32 éveseknél: ment előre mindenhol, fel se ajànlotta a meghívàst ( ami 1. randin szerintem alap gesztus), folyton csak önmagukról pofàztak, hisztiztek hogy a szexet visszautasítottam.
Míg a fiatalabb férfiak legalàbb ismerték az illemet, kinyitottàk nekem az ajtót, előre engedtek, felajànlottàk a meghívàst, beszéltek ugyan magukról és az életükről, DE iràntam is ugyanolyan mértékben érdeklődtek. Nem voltak bunkók, se lekezelőek, és nem kérték ki maguknak azt sem, hogy nem ugrok 1 randi utàn a farkukra. Na ennyit erről . Adtam még nyomkodni valót .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!