Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én is kifejtem a történetemet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én is kifejtem a történetemet, miért nincs csajom?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy nem látok rá esélyt hogy legyen valakim. Vannak ugye ezek a netes cuccok, badoo, tinder és társaik. NA itt ezekkel az a gond, hogy nem tud úgy megmozgatni valaki egy netes beszélgetés alapján hogy én rászánjam az időt, és legyen vele kedvem találkozni, ha nem mozgat meg.

Lány ismerősök nincsenek, munkában sem lehet.

Marad az élőben "random ismerkedés"

Én hétfőtől péntekig dolgozok, reggel 8-16 óráig, mire hazaérek már 17 óra, utána minden napra van egy adott programom, egy napi rutin. Hétfő angol (nyelvvizsgára készülök), A többi napokon a meccsektől függően heti 2 foci, és heti 1 kondi, valamint hétvégén bajnoki meccs, ezen kivül szoktam tatámat is legalább heti 1x látogatni, már 78 éves.

+ olyan dolgok, mint orvos, masszőr, fodrász stb.

90% ban vasárnap van meccsen, így én szombat este nincs az a pénzt hogy kimozduljak, mivel a legnagyobb berugások is "csak egy sör"-rel kezdődnek. Másrészt ahol én élek mindig ugyanazok a nők járnak az éjszakába akiket vagy ismerek már vagy nem is akarok ismerni, vagy ők nem akarnak engem. Szóval úgy látom fizikailag lehetetlen ismerkedni.

Nem tudom arra fogni hogy ha ezt a dolgot majd elérem akkor lesz csajom. (pl. sokan mondják ha lesz kocsim lesz nőm, ha gazdag leszek lesz nőm, ha kigyúrt leszek lesz nőm).

Én úgy érzem vagyok az a "szinten" hogy legyen barátnőm, de nincs lehetőségem, illetve nem látom a lehetőséget, ugyanúgy telnek a napok, ugyanazok az arcok.

Ez nem panasz, jó munkám van, mindig is olyan munkát akartam ami nem fizikai, hanem fehérgalléros munka, örülök hogy focizhatok is mert gyerek korom óta azt akartam. Van hol laknom. Viszont kb. minden szakadt alaknak van nője, megtalálják egymást mint zsák a foltját. Itt az a baj, hogy a jövőben is így látom magam. Nyilván lesz több pénzem, de abból nem tudom megvenni a lehetőséget. Az alkalmat, a helyszínt, az időt....

És túl nagy igényeim sincsenek, nekem például ezek az instás szolis pcsk nem jönnek be, hanem az átlagos lányok tetszenek egyébként.

26 F

2018. szept. 22. 21:12
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

20: Igen, de egy nőnek, akinek szerelem kell, pont az ilyen férfi kell.:) Én pl. egy ilyen nő vagyok.

:)

(A korábbi példára kitérve: attól, hogy valaki 55 éves korára kétszer körbevitorlázta a földet, még ugyanolyan életben bóklászó, ebből nincsen egzisztencia meg hétköznapi életvitel, munkábajárás. Szóval ez nem jó hasonlat ahhoz az emberhez, aki mérnökként napi 9-13 órát a munkahelyén tölt, és ez fontosabb neki, mint hogy szeretkezzen, és nem is gondolkodik azon, hogy másból, máshogy éljen meg azért, hogy szerelmeskedhessen.)

Itt is 17:25-től valami hasonlóról beszél, mint én:

https://www.youtube.com/watch?v=v7LwGRIHuBk

A te életed és lényed nem szerelemváró.

2018. szept. 23. 14:31
 22/24 anonim ***** válasza:

Azért ahhoz, hogy valaki 55 éves korára akár egyszer is körbevitorlázza a Földet elég nagy egzisztencia kell és vízen töltött idő, hogy a kellő jártassága meglegyen az óceánra, heteken keresztül. Szerintem kevesebb szabadidővel jár mint egy mérnöki meló.

Én is tudok szeretni és szerelmes lenni. Csak éppenséggel nem gondolom úgy, hogy minden mást félre kellene tennem egy nő miatt. Ott vannak az esték, a hétvégék, ünnepnapok, szabadnapok. Az élet nem akkor zajlik, ha vele sétálgatok vagy napi 8 órákat együtt vagyunk és 4 órákat dugunk.

2018. szept. 23. 14:44
 23/24 anonim ***** válasza:

"Az élet nem akkor zajlik, ha vele sétálgatok vagy napi 8 órákat együtt vagyunk és 4 órákat dugunk."

Szerintem meg de.

Pont ez a különbség.

Ezért van annak nője, aki ezt ugyanígy érzi, és aki nem, annak nincsen.

2018. szept. 23. 15:10
 24/24 anonim ***** válasza:

Számomra ez egy elég egyoldalú, monoton és unalmas élet. Még akkor is, ha kedvemre való az adott nő.

Szerencsére nem minden nő igényli az egész napos felügyeletet. Közöttük is vannak akik elfoglalják magukat, mert egymás babusgatásán kívül érdekli őket más is.

2018. szept. 23. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!