Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én is kifejtem a történetemet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én is kifejtem a történetemet, miért nincs csajom?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy nem látok rá esélyt hogy legyen valakim. Vannak ugye ezek a netes cuccok, badoo, tinder és társaik. NA itt ezekkel az a gond, hogy nem tud úgy megmozgatni valaki egy netes beszélgetés alapján hogy én rászánjam az időt, és legyen vele kedvem találkozni, ha nem mozgat meg.

Lány ismerősök nincsenek, munkában sem lehet.

Marad az élőben "random ismerkedés"

Én hétfőtől péntekig dolgozok, reggel 8-16 óráig, mire hazaérek már 17 óra, utána minden napra van egy adott programom, egy napi rutin. Hétfő angol (nyelvvizsgára készülök), A többi napokon a meccsektől függően heti 2 foci, és heti 1 kondi, valamint hétvégén bajnoki meccs, ezen kivül szoktam tatámat is legalább heti 1x látogatni, már 78 éves.

+ olyan dolgok, mint orvos, masszőr, fodrász stb.

90% ban vasárnap van meccsen, így én szombat este nincs az a pénzt hogy kimozduljak, mivel a legnagyobb berugások is "csak egy sör"-rel kezdődnek. Másrészt ahol én élek mindig ugyanazok a nők járnak az éjszakába akiket vagy ismerek már vagy nem is akarok ismerni, vagy ők nem akarnak engem. Szóval úgy látom fizikailag lehetetlen ismerkedni.

Nem tudom arra fogni hogy ha ezt a dolgot majd elérem akkor lesz csajom. (pl. sokan mondják ha lesz kocsim lesz nőm, ha gazdag leszek lesz nőm, ha kigyúrt leszek lesz nőm).

Én úgy érzem vagyok az a "szinten" hogy legyen barátnőm, de nincs lehetőségem, illetve nem látom a lehetőséget, ugyanúgy telnek a napok, ugyanazok az arcok.

Ez nem panasz, jó munkám van, mindig is olyan munkát akartam ami nem fizikai, hanem fehérgalléros munka, örülök hogy focizhatok is mert gyerek korom óta azt akartam. Van hol laknom. Viszont kb. minden szakadt alaknak van nője, megtalálják egymást mint zsák a foltját. Itt az a baj, hogy a jövőben is így látom magam. Nyilván lesz több pénzem, de abból nem tudom megvenni a lehetőséget. Az alkalmat, a helyszínt, az időt....

És túl nagy igényeim sincsenek, nekem például ezek az instás szolis pcsk nem jönnek be, hanem az átlagos lányok tetszenek egyébként.

26 F

2018. szept. 22. 21:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Én a netes részére térnék ki, szóval ráírsz a csajra mert tetszik képről, de állításod szerint a beszélgetésetek nem győz meg arról, hogy érdemes találkoznotok.

De érted szingli vagy kapcsolatot akarsz, mindenkinek arra van ideje amire szánni akar. Írtad a programokat, de nem hiszem el, hogy nincs egy nő a neten aki tetszik visszaír, és katasztrófa lenne a találkozó.

Vetted a fáradtságot, hogy regisztrálj ilyen oldalra/oldalakra, ráírj lányokra, akkor fa*zom legalább 1-2 találkozz már.

Abszolút az internet egy hatalmas könnyítés az ember életébe, én is onnan ismerem a menyasszonyomat, aki remélem a feleségem és a gyerekeim anyja lesz majd a nem túl távoli jövőben.

Én csak ennyit akartam írni

Sok sikert hello

2018. szept. 22. 22:04
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, ha nincs időd kapcsolatra, akkor ne panaszkodj. Ha kapcsolatot akarsz, akkor arra is időt kell áldozni. Ez már csak ilyen dolog. Én is feladtam jó pár dolgot azért, hogy családom lehessen. Ha nem tettem volna, akkor nem is lenne. 34N
2018. szept. 22. 22:30
 13/24 anonim ***** válasza:
84%

"Egy nő mellett ne kelljen már ott lenni minden nap délután háromtól"

Ez olyan, mintha azt mondanád, egy nő ha szexet akar, nehogy elvárja már, hogy 10 percnél tovább tartson.

Te nem szereted a nőket, nem vágysz nőre, nem vágysz szexre, szerelemre, csak azt gondolod, hogy vágysz, sőt, talán még ezt sem, csak egy nyűgnek tartod az egészet, azt is csak azért tartod számon, mert ezt nevelték beléd, hogy ez egy kipipálandó dolog az életben.

Szerintem fontos, hogy az ember tisztába jöjjön saját magával és a saját vágyaival és nem a külvilágban látott szokások szerint éljen, hanem a szíve által diktált dolgok szerint. Lehet, hogy szeretnéd körbevitorlázni a Földet egymagad, vagy sakknagymesterré válni, vagy barlangban élni 2 másik férfival, akkor tedd azt, mert senkinek nincs joga hozzá, hogy megszóljon vagy elvárja tőled, hogy legyen nőd!

2018. szept. 23. 00:12
 14/24 anonim ***** válasza:
36%
Egyetértek a kapcsolat csak egy nyűg, egy púp a hátadon egy vérszívó, veszekedős, anyagias piócával. :D Hát kell ez neked? :) Szerintem már tudod a választ. :) F
2018. szept. 23. 01:27
 15/24 anonim ***** válasza:
36%

Pontosan azt csinálom amit leírtál. És gondolhatnám, hogy igazad van. De nincs.

Én nem egy egész életen át tartó "hobbinak" szeretnék nőt. Nem fogok bebúrkolózni egy olyan sematikus életbe ahol annyi megy, hogy reggeltől meló, írány haza és lefekvésig az asszonyt kerülgetem. Néha elmegyünk közösen az Auchanbe, két hetente találkozunk a szintén ilyen életet élő ismerősökkel valaki lakásában és két havonta megiszok egy sört a haverokkal este 6-tól 20-ig, mert utána menni kell a nőhöz haza.

Nem az van, hogy nekem nem kell nő. Nekem ilyen nő nem kell. 60 évig nézni egymást a lakásban úgy, hogy közben a világ tartogat 100000 más dolgot. Szükségem van egy stabil nőre az életemben, de nem úgy, hogy az egész róla szóljon. Ilyenért nem érdemes embernek születni. Ennyit egy csimpánz párkapcsolata és élete is tud.

Erős Zsoltnak és Fa Nándornak is volt/van nője, és az ő életük sem abból áll, hogy napi 6-8 órát ugrálnak a feleségük közül. Sőt, náluk mindennapos dolog az, hogy soha többet nem jön haza a férfi, mint ahogy már Zsolt sem. És mégis ragaszkodik hozzájuk egy nő, mert ezek a nők nem kisajátítani akarták ezeket a férfiakat, hanem társként kísérni őket az életben. Velük lenni amikor csak lehet, de nem rátelepedni az egész életükre.

2018. szept. 23. 10:39
 16/24 anonim ***** válasza:

"Ez olyan, mintha azt mondanád, egy nő ha szexet akar, nehogy elvárja már, hogy 10 percnél tovább tartson."

Ez egy marhaság.

Én nem azt mondtam, hogy magasról tenni kell a nőre, semmibe venni és csak heti ötször 10 perc alatt lerendezni. Ilyen nőre sincs szükségem.

2018. szept. 23. 10:44
 17/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, sok okos gondolatot leírtatok

Igen igazatok van, nem is igazán a nőre vágyok inkább szexre/ szeretőre, ott is lehet állandó partner.

De ez, hogy menjünk moziba, ide oda, tényleg nem az én műfajom, mert fontos dolgokra is fordíthatnám az időt.

Van olyan barátom aki minden nap találkozik a barátnőjével, annyit dolgozik mint én, és ugyanugy sportol is, viszont Ő alig alszik. És az nem egészséges hosszú távon.

Netes társkeresőn volt, olyan hogy egyezés megbeszéltük a találkozót, hogy melyik hétvégén, nem volt jó neki, aztán hét közben volt h nem írt, azt mondta azért mert rossz napja volt. Utána hétvégén megint úgy volt hogy ráér, de nem volt fent. Aztán mondta hogy találkozzunk, mondtam hogy én most vasárnaptól jövő hét vasárnapig nem érek rá. Olyan dolgok vannak amiket nem fogok dobni.

Vagy egy fiatal 20-as csaj rámírt, hogy menjek el egy fesztiválra aludhatok is vele, csak nem érette, hogy ez csütörtöki nap volt, és nekem péntek reggel 8-tól meló.

Sok ilyen sztori van.

2018. szept. 23. 12:32
 18/24 próbálokkedveslenni ***** válasza:
88%

Remélhetőleg a kérdezőnem hallgat majd azokra a ''''férfiakra'''', akik már teljesen átmentek nőgyűlölőbe, mert nincs siker ezen a téren náluk.

Egy normális kapcsolat nem arról szól, hogy sülve-főve együtt vannak. Na de az elején, amikor még ismerkedik a páros és szóba sem jöhet az összeköltözés (hisz ahhoz bizalom, a másik megismerése és idő is kell [fél évnél korábban összeköltözni a legritkább esetben sül el pozitívan, de inkább 1 év]), akkor bizony együtt kell tölteni a sok időt.

Ilyenkor még nincs ott az, hogy passzívan is együtt vagytok minden nap, mert együtt éltek. Csak és kizárólag az aktív idő számít (és létezik). Egy kapcsolatot pedig nem lehet úgy elmélyíteni, hogy hetente 5 órát találkoztok. Igen is együtt kell tölteni a hétvégét és hétköznap pedig ~két nap 2-2 órát. Ezzel már lehet valamit kezdeni.

Így kialakulhat mélyebb kapcsolat a felek között és fél-1 év múlva lehet összeköltözni.

Ami természetesen nem fogja azt jelenteni, hogy onnantól nem kell időt szánni a másikra, hisz ott vagyunk a másik mellett úgyis. Egyszerűen könnyebb lesz ezt megvalósítani. (Már ha akarja is az ember.) Ugyanúgy a hétvégéből legalább az egyik napot a másikkal kellene tölteni, közös élményeket szerezni és ilyenek.

Felnőttként sajnos-nem sajnos már dolgozik az ember. Így nincs annyi szabadideje, mint gyerekként volt. Okosabban kell beosztani tehát. Arra kell időt szánni, ami fontos nekünk.

Akinek megterhelő az, hogy a 168 órából 20-25 órát a párjával töltsön, annak nem való párkapcsolat. Ez nem a másikra telepedés. Nem kisajátítás, hanem ahogy a kérdező is írta, az ember TÁRSAS LÉNY. A párkapcsolat pedig eléggé a társunkról szól. Jobb esetbe a legjobb társunkról, akivel időt akarunk tölteni.

Minden akarat kérdése. Ezért van kevés működő kapcsolat, mert olyanok lépnek kapcsolatra, akik nem illenek össze. Ez által nincs meg a kellő akarat sem, hogy úgy éljék az életüket, hogy az közösen is jó legyen.

2018. szept. 23. 12:35
 19/24 anonim ***** válasza:

16: Nem azt vetted le, nem sikerült átvenni a lényeget a 6, 13-ban magyarázottakból, megpróbálom máshogy.

Másoknak més a motivációjuk, más a rangsor az életükben.

10-es skálán 1000 a szerelmi és szexuális késztetés, és minden más 2 alatt.

Fel sem merül az az érzés bennük, hogy "kell" a nővel lenniük, hanem megőrülnek érte, hogy minél többet legyenek.

Nem kell összeszorítani a fogat, hogy mikor telik le az X idő, ami elég neki, mert annak a többszörösére vágynak égetően.

És EZ az a tartalom, ami döntő, nem az együtt töltött idő, hanem ez a minőség, ami sugárzik belőlük.

Vannak férfiak, akik arra születtek, hogy szeressék a nőket, és ez az életük vezérfonala és vannak, akik nem.

2018. szept. 23. 13:54
 20/24 anonim ***** válasza:
46%

"Vannak férfiak, akik arra születtek, hogy szeressék a nőket, és ez az életük vezérfonala és vannak, akik nem."

Nőket? Én maximum egyet szeretnék és kész. Nem vagyok megőrülve a nőkért. Rengeteg féle nő van. 20-ból külsőre tetszik 12, aki meg érdekelne is az körülbelül 2 a 20-ból.

Szerintem erre nem születik senki. Azok az ismerőseim burkolóztak mindig bele a kapcsolatukba és nem törődtek semmivel szinte, csak a nőjükkel akiknek amúgy sem volt szinte semmi az életükben. Nekik a nő lett az életük, mert addig csak bóklásztak a mindennapokban.

2018. szept. 23. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!