Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Főként elvált nőktől kérdezném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főként elvált nőktől kérdezném, lentebb kifejtem?

Figyelt kérdés

Adott egy elvált férfi akinek vannak gyerekei. Ez lennék én. Munka miatt sajnos túlnyomórészt külföldön tartózkodom.

Viszont gyerekek miatt gyakran járok haza. Szeretnék ismerkedni, de kint magyarokkal nem igazán van lehetőség. Szívesen ismerkednék itthon hasonló cipőben járó(tehát elvált) nőkkel. Múltkor láttam hogy létezik kifejezetten elvált embereknek társkereső. Gondoltam felregisztrálok, de nem is tudom... Itt jönne a kérdésem ha vannak fent itt elvált emberek, hogy szerintük felejtsem el az egészet, mert távolság miatt elindítani egy kapcsolatot lehetetlen, vagy bele merjek vágni, regisztráljak?

Attól félek igazából hogy ha eljutunk odáig hogy hát sajnos én túlnyomórészt nem vagyok itthon, elküldenek a halál f...ára hogy mit akarok így :D

Tisztában vagyok egyébként vele hogy ez így nem optimális de vágyom egy családra... röviden tömören...

Bárkinek bármi meglátása van ezzel kapcsolatban, szívesen veszem.

2018. szept. 22. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:
45%
Miért csak magyarokkal akarsz ismerkedni?
2018. szept. 22. 21:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Azért magyarokkal mert a különböző nyelv és kulturális eltérések problémák forrásai, valamint nem szándékozom nagyon sokáig kint maradni már, a Mo.-n élő gyerekeim miatt.
2018. szept. 22. 21:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem lesz nagy segitseg de azert leirom...

Én is anno elváltkent kulfoldon élokent tarskeresoztem....(nőkent), es azert irtak. Nekem 1 volt szimpatikus akivel azonnal egy húron pendültünk, 12 nappal kesobb pedig ugy döntöttem hogy nem megyek vissza külföldre.... Életem legjobb döntése volt!

2018. szept. 22. 21:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

En is kulfoldon elek elvaltan.

Szamomra nincs ertelme a tavkapcsolatnak. Az nem kapcsolat igazan, ha havonta, kethavonta latjuk egymast.

En tuti nem kezdenek ilyesmibe bele, vagy a lakohelyem kozeleben keresnek valakit, vagy megvarnam amig vissza tudok koltozni magyarorszagra.

Online nem ismerem meg a masikat, csak az online szemelyiseget, nem spontan, csak a szerkesztett verziot kapod, nem az igazi embert.

Ok, ez az en velemenyem. N

2018. szept. 22. 21:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Nyugodtan regizz a társkeresőre. Ha találsz esetleg ott valakit, akivel alakulhatnak a dolgok, akkor elmagyarazod, hogy mi van. De ehhez az is kell, hogy végül hazakoltozz és befejezd a külföldi életet.

Ne haragudj, de tényleg elég abrandos, hogy kapcsolatot akarsz úgy, hogy jelen se vagy. Persze a biztonságos háttér az legyen meg, a csaj legyen készenlétben, amikor te szökőévente megjelensz magyar földön.

Nem mondom, hogy esélytelen, de azért komoly nőknek ez túl nagy kompromisszum.

Előbb gyere haza, és legyél benne egy igazi párkapcsolatban! Azárt ugyanis tenni kell!

2018. szept. 23. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!