Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, nektek miért olyan fontos az "érzelmi intelligencia", miért hangoztatjátok mindig az EQ fontosságát?
Mert ha az nincs , akkor ennyi erővel egy vibràtorral is lehetne kapcsolata egy nőnek. Az érzelmek fontosak. Ès az is, hogy az ember pàrja hogyan kezeli őket.
Nàlam esélye se volt soha olyan embernek aki érzéketlen, soha semmi nem hatja meg csak kb mint egy robot funkcionàl.
"Hogy lenne már plusz pont, ha valaki agresszív??? Normális vagy???"
A logikának ellentmond, de mégis (vagy talán épp ezért) plusz pont nálatok.
Kitalálom: ezt a zseniális következtetést abból sikerült levonnod, hogy saját magadat te nem tartod agresszívnak, mégsem kellesz a kutyának sem. Más oka nyilván nem is lehet.
"Kiváltképp akkor, ha megvernek valakit a nő miatt."
A Férfiszemmel blogra egyszer belinkelt az egyik férfi kommentelő egy olyan youtube-videót, amelyen az volt látható, hogy Oroszországban valamilyen szórakozóhelyen egy valamilyen profi vagy birkózó, vagy bokszoló hogyan "védi meg" a barátnőjét verekedéssel alvilági alakokkal szemben. Csak pár képkockát voltam képes elviselni ebből a gyermeteg / törzsi szintű kakaskodásból. Egyébként már a gondolatra kínosan érzem magamat, hogy úgymond miattam ilyen összetűzésbe keveredjen valaki. Akarna a fene olyan félázsiai közegben egyáltalán létezni, amelyben ez a dolgok elintézésének a módja.
"ha te lennél annak a baromnak a nője, akkor büszke lennél rá"
Nagyon tévedsz. Egyszerre szégyellném és sajnálnám szegényt.
Beteg vagy, már bocs. Normális ember nem tolerálja, ha a párja agresszív.
Nem tudom, te milyen környéken élsz, ahol ez a kakaskodás a módi, mifelénk ezt nem divat nagyra tartani. Nem örülnék, ha a párom olyan primitív lenne, hogy verekszik "miattam", számomra az egyetlen elfogadható ok az erőszakra az önvédelem.
Az, ha "kikerüli a konfliktust" ilyen téren nem férfiatlan, hanem az egyetlen intelligens választás, kreténekkel kér leállni vitázni/veszekedni/verekedni.
Képzeld, egy nő rokonomat megverte az exférje. Nem igazán számít népszerűnek most a fazon, a család összes nőtagja leköpné. Az elméleted szerint kb csapatostul kéne lesz0pnunk, valamiért mégis mindenki azon dolgozik, hogy rács mögé jusson a szrházi kis féreg. :)
Hogy lehet ez? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!