Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek tényleg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek tényleg ennyire fontos, hogy a pasi intelligensebb legyen nálatok?

Figyelt kérdés
Tehát,ha mondjuk nem kifejezetten hülye,de nek is egy nagy koponya az illető-mondjuk akkor átlagos észbeli képességekkel rendelkezik-,akkor nem is annyira esélyes nálatok?:D

2017. nov. 27. 10:59
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
*nem
2017. nov. 27. 11:07
 2/31 anonim ***** válasza:
75%

Az intelligenciának jelenleg 9 ismert fajtája van, melyikről beszélünk?

1. A nyelvi intelligencia

2. Logikai-matematikai intelligencia

3. Térbeli intelligencia

4. Testi-kinesztetikus intelligencia

5. Zenei intelligencia

6. Interperszonális intelligencia

7. Intraperszonális intelligencia

8. Természeti intelligencia

9. Egzisztenciális intelligencia

Mert inkább az lenne a fontos, hogy az enyém és az övé hasonló legyen.

2017. nov. 27. 11:09
 3/31 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem az érzelmi intelligencia a fontos, a többi nem.
2017. nov. 27. 11:13
 4/31 anonim ***** válasza:
80%
Nem kell hogy magasabb legyen az intelligenciája (bár én nem is ezt a szót használnám) sőt ha lényegesen nagyobb tudású, logikusabb gondolkodású stb. mint én az zavaró lehet. De azt valóban elvárom hogy ne legyen gyengébb képességű nálam.
2017. nov. 27. 11:15
 5/31 anonim ***** válasza:
55%
#2 Neked mégsem sikerül. :D
2017. nov. 27. 11:19
 6/31 anonim ***** válasza:
57%
A buta emberek mentsvára a "de hát n-féle intelligencia létezik!"
2017. nov. 27. 11:21
 7/31 anonim ***** válasza:
52%

Nekem nagyon! Nálam ez fétis. Szexuálisan nem tudok felizgulni olyan férfire, akinek a nyelvi, interperszonális, intraperszonális, (és az egzisztenciális sem árt, de anélkül estem már szerelembe) intelligenciája nem legalább olyan magas szintű, mint az enyém. A többiből, ha van plusz, az csak még pluszban növeli a vonzalmam erősségét!

De én nem vagyok szokásos nő, állítólag nagyon másmilyen vagyok, mint a többi példány:-)Nem biztos, hogy ez mindenkinél ennyire működik, nálam nagyon! Sőt, azt vettem észre, hogy ha valaki a társadalomtudományok iránt érdeklődik, abba nagyon-nagyon könnyen bele tudok szeretni!

2017. nov. 27. 11:24
 8/31 A kérdező kommentje:

Szóval azért nem kell Einstein-nek lenni!

Jól van,megnyugodtam...:D

Azért várok még válaszokat,az eddigi normálisakat pedig köszönöm!

2017. nov. 27. 11:35
 9/31 anonim ***** válasza:
59%

Embere válogatja.

Van, aki unatkozna egy mérnök mellett, engem kifejezetten érdekel, amikről a barátom beszél, és általában meg is értem őket. ( A fizika alapjai megvannak.)

Azt viszont nem tudom elképzelni, hogy a belső terén igénytelen csajok, akiket nem érdekel a világ, nem szívesen olvasnak róla, agytrösztöt akarnának. Egyszerűen nem értenék meg őt, és inkább elájulnának egy kockás has vagy egy márkás cipő látványától.

Egyébként imponáló, ha a férfi okosabb, de fontos, hogy nagy különbség azért ne legyen. A "butábbik" félnek sem jó, ha nem érti, miről akar beszélgetni vele a másik, ahogy az "okosabbnak" is rosszul fog esni, hogy lelkesen magyarázott valamit, és ebből a másiknak kb. semmi sem jött le.

22/N

2017. nov. 27. 11:47
 10/31 anonim ***** válasza:
2%
3# Koszonjuk a szokasos “a tudomany mai allasa szerint” hulyeseget. Mi az, hogy “jelenleg ismert”? Ja, hogy erre tudomanyos bizonyitek is van? Birom amikor nagy tudomanyos felfedezesnek adnak el egy egyszeru csoportositast. En meg majd csinalok 10 fajta intelligenciat na es akkor mi van? Biztos ennyi fele intelligencia van szigoruan elszaparalva, mint regen a jobb/bal agyfelteke elmelet kb ez is ilyen. Maradjunk annyiban, hogy en normal emberkent ahogy te is meg tudom mondani egy emberrol, hogy milyen tipus. Az eletben egyebkent is mindig fejlodik valahova az ember (altalaban elore de van aki vissza) es tanul, megtanulja a dolgok csinjat-binjat, “dorzsoltebb” lesz es kevesbe naiv. Ez igaz az elet altalanos dolgaira parkapcsolatokra is. Sok ember hajlamos hulyenek nezni olyat aki meg nem eleg tapasztalt valamilyen teren. Viszont “aki hulye az is marad” ezt mindenki ki tudja szurni, hogy ki a valoban gyenge szellemi kepessegu, aki nem kepes felfogni mit beszelsz neki es erdemben valaszolni. Na ilyet nem akar senki. Viszont a tul magas intelligencia (az erzelmi es a logikai is) is hatraltato tenyezo parkapcsolat szempontjabol, szoval nyilvan ilyet sem akar az ember maga melle. De ami a ketto koze esik az egy eleg tag halmaz es nem nehez ezen belul part talalni, mivel az ember fejlodik, alakul az eletszemlelete es igy idomul a parja elvarasaihoz (ha akar). Valojaban mindenki ket meterrol porgorugassal f*ossa telibe a “Termeszeti intelligenciadat”. Amugy kiolvasok ket novenytani konyvet meg megnezek harom filmet a natgeon es maris haromszorosara duzzadt a termeszeti intelligenciam. Mekkora f**zsag ezt egy lapon emlegetni a logikai/matematikai meg “Inter/intra” perszonalis intelligenciaval istenem... Semmi ertelme egy olyan hihetetlenul es felfoghatatlanul komplex valamit mint az emberi elme es intelligencia 9(!!!) csoporta szeparalni, amikor a testben amugy is minden mindennel osszefugg , pont az intelligenciarol kell ilyen szarsagokat allitani. Uttoro elmelet gratulalok, b*znam ki a Harvardrol az ilyen “tudost” de nembaj a noi magazinok meg sokaig emlegetni fogjak!
2017. nov. 27. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!