Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek tényleg ennyire fontos, hogy a pasi intelligensebb legyen nálatok?
"Ja, hogy erre tudomanyos bizonyitek is van?"
Van nyuszi, olvass utána a szakirodalomban. :)
#3-as én nem vagyok ebben a több csoportos intelligenciában jártas, valószínűleg ezek mind jelen vannak mindenkiben ahogy írod, de szerintem össze lehet foglalni 2 nagyobb csoportba: A racionális intelligencia és az emocionális intelligencia.
A durva az, hogy az IQ az veleszületett, így van aki ebben előnyösen indul, de szinte semmit nem ér az életben EQ nélkül, amit viszont lehet fejleszteni.(és a durva ebben az, hogy legtöbben az IQ-t értik intelligenciának, mikor semmi hatalma a másik nélkül) És ehhez semmit nem kell tanulni, csak meg kell ismerni önmagunkat, és a többi embert. Ergo az a sztereotíp nagyszájú gyerek aki mindenkivel tartotta a suliban a kapcsolatot és látszólag minden intelligenciát nélkülözött, az az emberek nagy részénél okosabb.(bár azért nézőpont kérdése, ha valakinek az az életképe, hogy fel akar találni valamit, vagy a programozás az élete, akkor az IQ az előnyösebb azokon a területeken, de az EQ mindenkinél visszaköszön előbb utóbb.)
Férfiként rossz érzéssel tölt bevallani, hogy a nők ebben jobbak, ezt csak úgy a #2-esnek.(de ettől nem lesznek jobbak, ez csak az átlag.:D) Férfiak IQ-ban erőssebbek.(kutatásokat nem végeztem tho.)
Csak érdekességnek írtam, meg okoskodni akartam.:D
Szerintem fontos. Bàr én sapiosexuàlis vsgyok xD
Meg gondolom ez azzal is òsszhangban van, hogy nem szeretnék dominàns fél lenni egy kapcsolatban, de ha én tudok többet, akkor elkerülhetetlen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!