Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek tényleg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek tényleg ennyire fontos, hogy a pasi intelligensebb legyen nálatok?

Figyelt kérdés
Tehát,ha mondjuk nem kifejezetten hülye,de nek is egy nagy koponya az illető-mondjuk akkor átlagos észbeli képességekkel rendelkezik-,akkor nem is annyira esélyes nálatok?:D

2017. nov. 27. 10:59
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
61%

"Férfiak IQ-ban erőssebbek.(kutatásokat nem végeztem tho.) "

Mások viszont igen. És a nők átlag IQ-ja magasabb: [link]

2017. nov. 27. 13:09
 22/31 anonim ***** válasza:
91%
Én azt tartom ideálisnak, ha egy szinten vagyunk.
2017. nov. 27. 13:15
 23/31 anonim ***** válasza:
88%
Ha fontos lenne, sose mentem volna férjhez. Túl magas az IQm. Azért a férjemé is magas, átlagossal már lehet h gondban lennék.
2017. nov. 27. 13:18
 24/31 anonim ***** válasza:
#9, ezt a sztereotípiát sokan megcáfolják. A nem unalmas és kockahasú mérnőkök :D
2017. nov. 27. 13:27
 25/31 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva nekem jobban bejön, ha egy pasi intelligensebb nálam. Nem a mindenféle csoportú intelligenciára gondolok amit itt írtak, szimplán jobban tetszik ha egy pasit okosabbnak érzek magamnál. Nem tudom ezt jobban elmagyarázni, csak imponál ha tájékozott, jártas a világ dolgaiban és ért a saját szakmájához is. Mivel én magam azért az átlagnál okosabbnak tartom (mondjuk szerintem ezzel az emberek többsége így van) inkább olyan pasit szeretnék, aki tényleg intelligens. Azért nem kell Stephen Hawking szintet megütnie, de legyen az átlag felett.
2017. nov. 27. 13:47
 26/31 anonim ***** válasza:
41%

#21, erősen kételkedem abban, hogy a nők átlag iqja nagyobb lenne.:D Egy cikk nem fog bebizonyítani semmit, főleg ha a való életben meg teljesen mások a tapasztalatok. Nem azt mondom, hogy nem tudnák felvenni a versenyt a férfiakkal, de pl már ha csak azt nézzük, hogy nemükből fakadóan mihez állnak közelebb az egyének lehet tudni, hogy kinek miből van több.

Manapság viszont egyre nagyobb divat, és számomra egyenesen irritáló, hogy a nők(vagyis sok nő:)) felsőbbrendűbbnek tartják magukat minden tekintetben, akik párkapcsolatban vagy akármiben csak lealacsonyodnak a férfiakhoz, hogy ne érezze a férfi rosszul magát.

2017. nov. 27. 14:03
 27/31 anonim ***** válasza:
Nem. Nem is valószínű, hogy találnék olyat, és össze is tudnék jönni vele. Túl magasra teszem a mércét. Megfelel az, aki velem egy szinten van.
2017. nov. 27. 14:04
 28/31 anonim ***** válasza:
81%

KicsiASDkappa

Pedig de, és az elmúlt 100 évben 2x gyorsabban nőtt a nők IQ-ja, mint a férfiaké, a Flynn hatásnak olvass utána, ez tudományosan bizonyított, a te véleményed meg nem érdekel senkit, mert a tudomány nem vélemények alapján működik.

2017. nov. 27. 15:41
 29/31 anonim ***** válasza:

Miért, nemükből kifolyólag mihez vonzódnak a nők?

2017. nov. 27. 15:43
 30/31 anonim ***** válasza:
71%

Az IQ teszt baromság. Csak bizonyos matematikai kompetenciákat mér (térlátás stb).

Számomra az a fontos, hogy az élethez legyen okos. Jól csinálja a dolgait, képes legyen végiggondolni, mérlegelni. Az élettapasztalat sokkal többet ér, mint az iskolában megszerzett "tudás".

Illetve számomra a magas érzelmi intelligencia sokkal fontosabb. Ez minden kapcsolat alapja.

Az egészséges pedig az, ha nagyjából egy szinten vagytok.

2017. nov. 27. 15:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!