Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, nektek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, nektek miért olyan fontos az "érzelmi intelligencia", miért hangoztatjátok mindig az EQ fontosságát?

Figyelt kérdés

2018. szept. 20. 23:29
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
13%
Nem hangoztatják de a többség mégis olyannal jön össze, aki 1 év után le se sz rja, szülinapján fel se köszönti, soha nem kap semmit stb stb .
2018. szept. 21. 05:53
 12/31 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
15%
#11: Nekem is szinte mindig ez tűnik fel. Érzelmi intelligenciáról dumálnak, s még annak tudatában is képesek összejönni az alfával (aki sorra csalta a korábbi barátnőit), hogy pár hét és ők is meg lesznek csalva. De ha csak abból indulok ki, hogy emberek hogyan képesek egymással viselkedni, olykor felmerül bennem a kérdés, hogy ezen a férgen mit eszik a nője...
2018. szept. 21. 06:26
 13/31 anonim ***** válasza:
95%

10#-est osztom de nő vagyok.

EQ-val sokkal többre jut az ember mint szimpla IQ-val. Az exem ékes példaja. Kivalóan diplomazott, nagyon okos, de semmire se vitte szakmailag se, magánéletben meg főleg. Soha egy pillanatra nem colt képes megérteni mások érzéseit, belegondolni a helyzetükbe. Nagyon gáz! Előadni "mintha" az egy ideig ment de az kevés...

2018. szept. 21. 06:55
 14/31 anonim ***** válasza:
42%
Látjátok, erről beszéltem, amit a 13as is írt.. hogy ilyenekkel jöttök össze.
2018. szept. 21. 07:05
 15/31 anonim ***** válasza:
29%

Az EQ-n, ami egy megfoghatatlan, misztikus dolog, általában azok lovagolnak, akik az IQ-ban abszolút nem jeleskednek.

(Az EQ-bajnokok egy jó része ráadásul akkora érzéktelen pokróc, mint ide Lacháza, de ez már más kérdés.)

2018. szept. 21. 07:06
 16/31 anonim ***** válasza:
21%
Eq ? Az nagyon fontos, minden nonek van abbol jo sok. :)
2018. szept. 21. 07:51
 17/31 anonim ***** válasza:
96%

#12 Jaj, ne nevettess, ilyen női ismerőseid vannak? És úgy gondolod, hogy pont ők kommentálgatnak itt? Vagy ismered az itt irogatók életét, vagy mi?

Pár emberke leírja a véleményet, nem tudom minek általánosítani, nem minden nő egyforma.

Amúgy általában aki másokra nézve fontosnak tartja, az elsősorban önmagára nézve is, ez nem csak egy mások iránt támasztott elvárás.

2018. szept. 21. 07:54
 18/31 anonim ***** válasza:
12%
Azért hangoztatják, mert azt hiszik, hogy fontos nekik. Közben a legtöbben azt se tudják, mi az, mert az övék a béka hátsó fele alatt van. A lényeg, hogy jóképű, magas, izmos és gazdag legyél, emellett még plusz pont, ha bunkó, agresszív barom vagy.
2018. szept. 21. 08:14
 19/31 anonim ***** válasza:
84%

Hogy lenne már plusz pont, ha valaki agresszív??? Normális vagy???

Kérdező: nem is igazán értem a kérdést. Még haveri, baráti kapcsolatban is fontosnak tartom... Hogy/miért akarnál egy érzelmekre alapuló kapcsolatot (pl párkapcsolat, barátság, stb) kialakítani, fenntartani egy olyan egyénnel, aki nem képes az érzelmeket kezelni?

2018. szept. 21. 11:06
 20/31 anonim ***** válasza:
Nekem kettő okból fontos. Az egyik, hogy szorongásra hajlamos, túlérzékeny ember vagyok. (Viszont nem szokásom a szorongásaimmal másokat terhelni.) A másik pedig, hogy hiába vagyok nő, EQ terén nekem is van még mit fejlődni, mivel mostanában ébredtem rá, hogy alighanem gyerekkoromtól fogva valamilyen mértékben spektrum zavaros lehetek. A tünetek nagy részét tudatosan, önmagamra figyeléssel, kőkemény, rengeteg belső munkába és energiába kerülő, évek óta tartó munkával sikerült megszüntetnem. Viszont van még mit fejlődnöm. Na, ezért.
2018. szept. 21. 14:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!