Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, nektek miért olyan fontos az "érzelmi intelligencia", miért hangoztatjátok mindig az EQ fontosságát?
10#-est osztom de nő vagyok.
EQ-val sokkal többre jut az ember mint szimpla IQ-val. Az exem ékes példaja. Kivalóan diplomazott, nagyon okos, de semmire se vitte szakmailag se, magánéletben meg főleg. Soha egy pillanatra nem colt képes megérteni mások érzéseit, belegondolni a helyzetükbe. Nagyon gáz! Előadni "mintha" az egy ideig ment de az kevés...
Az EQ-n, ami egy megfoghatatlan, misztikus dolog, általában azok lovagolnak, akik az IQ-ban abszolút nem jeleskednek.
(Az EQ-bajnokok egy jó része ráadásul akkora érzéktelen pokróc, mint ide Lacháza, de ez már más kérdés.)
#12 Jaj, ne nevettess, ilyen női ismerőseid vannak? És úgy gondolod, hogy pont ők kommentálgatnak itt? Vagy ismered az itt irogatók életét, vagy mi?
Pár emberke leírja a véleményet, nem tudom minek általánosítani, nem minden nő egyforma.
Amúgy általában aki másokra nézve fontosnak tartja, az elsősorban önmagára nézve is, ez nem csak egy mások iránt támasztott elvárás.
Hogy lenne már plusz pont, ha valaki agresszív??? Normális vagy???
Kérdező: nem is igazán értem a kérdést. Még haveri, baráti kapcsolatban is fontosnak tartom... Hogy/miért akarnál egy érzelmekre alapuló kapcsolatot (pl párkapcsolat, barátság, stb) kialakítani, fenntartani egy olyan egyénnel, aki nem képes az érzelmeket kezelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!