Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajoknak bejön az öltönyös elegáns pasi?
Bejön, igen, ha tényleg méretben és fazonban hozzá illő öltönyt visel a férfi, illetve úgy is viselkedik.
Láttam viszont már olyat, akin az öltönynadrág túl rövid és állva is boka fölött libeg.
Vékony testalkatú férfit csőnadrágszerű öltönyben, amitől még cingárabbnak néz ki, pipaszár lábakon.
Van aki fehér zoknit húz a fekete öltönyhöz, kockás nyakkendőt köt a csíkos inghez.
És olyat is láttam már sajnos, hogy öltönyös férfi séta közben nagyot köpött a járdára.
Ezek elég kiábrándítóak.
Irjátok a +mellé megjegyzéseket, ami persze, egyértelmű...de a kérdező se hiszem,hogy egy slampos,puhos, bugyuta, ápolatlan pasira gondol öltönyt adni.
Az nem kérdés,hogy nem jön be senkinek.
Ha csak ezt vesszuk figyelembe, akkor igen. Kar, hogy nem vagyok egy elegans no-tipus. :(
:)
Nem. Nekem a divatos feszulos farmeros 20 eves sportolok jonnek be felallo hajjal.
36/N
Nem olvastam el az összes hozzászólást szóval bocsi ha ismételni fogok mást.
Ha neked az az imidzsed, hogy öltönyös pasi vagy akkor járj öltönybe. Nem az a lényeg, hogy egy nőnek mi jön be: öltönyös pasi, farmeres, kopasz, vékony, izmost stb- hanem, hogy neked mi áll jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!