Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajoknak bejön az öltönyös elegáns pasi?
Figyelt kérdés
2018. szept. 18. 09:13
1/19 anonim válasza:
Nem a ruha teszi az embert, szokták mondani, és nagy igazság:D
Ha van pénz bárkit ki lehet kupálni, és meg nem mondod róla, hogy külsőleg kicsoda micsoda:D
2/19 anonim válasza:
Csak ha alkalom van rá hogy kiöltözzön. De akkor se az a parasztos falusi ízléstelen öltönycucc legyen.
3/19 anonim válasza:
A csajoknak nem, mert görcsösséget, merevséget, "karót nyeltséget" sugároz. A nőknek viszont igen, akik már fogékonyabbak a sármra, a kisugárzásra: az öltönyös pasiknak pedig van olyanjuk :D
4/19 anonim válasza:
3 Ezt te honnan veszed? Főleg ha bemész egy ír kocsmába, és ahogy némely bankárka viselkedik illuminált állapotban hát az minden csak nem sharmos:D
5/19 anonim válasza:
Helyzettől függ. Ha focimeccsen, vagy teljesítménytúrán meglátnék egy ilyet, konkrétan körberöhögném, és minden eszembe jutna, csak a sárm nem.. :D
6/19 anonim válasza:
4-es irigysèg szagot èrzek,hogy a bankàr sokkal kelendőbb a nőknèl is.
Az a bankàrka kb. odatette magàt legalàbb,tanult,karriert èpített ès elèrt valamit.
Tudom ha valaki jól èrzi magàt a magyarnak nem tetszik,ha nyavalyogna akkor az lenne a jó.
7/19 anonim válasza:
6 Mire lennék irigy? arra, hogy úgy viselkednek mint a magukból kivetkőzött disznók, tanult ember létükre? Erre kéne? Már ne is haragudj, de szó sincs róla..
8/19 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem, bár annyira nem érdekel.
9/19 anonim válasza:
Nekem igen,bejön. És én hiszek abban,hogy a "ruha teszi az embert", ami alatt persze em az állandó öltönyviselést értem. Bárhol találkozol bárkivel kllemesebb benyomast tesz Benned ha normálisan fel van öltözve és ápolt.Ez nőre,férfira vonatkozik.
10/19 anonim válasza:
Csak ha a hozzáillő makulátlanul jó modor is megvan a viselőjében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!