Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejön az ha egy pasi szereti ha egy nő szadizza?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy egy fiú csak a domináns nőket szereti, aki szereti ha egy nő kihasználja érzelmileg esetleg fizikálisan is bántalmazza a srácot. A csaj megmondja a srácnak mindig mit tegyen, ha vmit nem úgy csinál akkor megveri.
Nektek bejönne egy ilyen srác? Esetleg van köztetek ilyen csaj?
2018. aug. 1. 01:43
1/4 anonim válasza:
Nem jönne be, nem akarnám semmilyen módon megalázni a társamat, és szeretném, ha szabad, életképes, felnőtt emberként viselkedne, aki képes kiállni magért. Ezt úgy mondom, hogy egyébként én sem vagyok szubmisszív.
3/4 anonim válasza:
Nekem az tetszik, ha olyat játszunk, hogy van 30 perce, amíg csak ő nyúlhat hozzám, és közben végig úgy kell izgalomban tartania, hogy le se lankadjak, de el se élvezzek.
Ha bármelyik bekövetkezik, akkor vesztett és ő már nem fog kényeztetést kapni.
Ha viszont ezt a 30 percet képes végigcsinálni (max) merevség mellett, akkor én következek vele és kívánhat tőlem 3-at, de bármit.
(Persze ésszerű határok közt...)
Kinek hogy tetszene? :)
33/F
4/4 anonim válasza:
Az ilyen nők nekem is bejönnek (fizikálisan is bántalmaz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!