Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik az utaló jelek arra, hogy ha nőnek bejön egy pasi?
ezek alapján lehet, hogy tényleg néz csak szégyenlős és nem mer szemezni veled
ez nem elég infó, ha annyira tetszik, érdemes lenne egyszer mellé ülnöd és megpróbálni beszélgetni vele
abból gyorsan kiderül, hogy tetszel-e neki vagy nem
Hogy a függetlenről miért a politikailag független jutott eszembe...:D Mindegy.
Lehet, azért kapja el a tekintetét, mert zavarba van. Lehet, hogy csak bámészkodott és nem akarja, hogy azt hidd, hogy téged bámul, vagy bármit akar. Nekem ha valaki tetszik, mosolyogni szoktam egy ilyen szituációban, akkor is, ha elkapom a tekintetem.:P De volt olyan is, hogy bambultam magam elé és véletlen összenéztem valakivel, akivel nem akartam, és egyből lesütöttem a szemem a padlóra, hogy "légyszi, csak ne gyere ide és ne hidd flörtnek". :DD Szerintem ezt ennyiből nem fogod tudni eldönteni.
Töbféleképpen mutathajták ki a szendétől a vadmacskáig...
Biztosra sohasem mehetsz. Kivéve ha széteszi a lábát gyértelműen :D Mindig van kockázat. De aki mer az nyer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!