Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mik az utaló jelek arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik az utaló jelek arra, hogy ha nőnek bejön egy pasi?

Figyelt kérdés
Néha egy buszon utazom egy lánnyal, aki nagyon tetszik nekem. Ha oda nézek, akkor elfordítja a fejét, viszont amikor nem nézek felé, akkor olyan érzésem van, mintha nézne. Utána érdeklődtem pár dolognak a lánnyal kapcsolatban, és független. Állítólag idáig még barátja sem volt, eléggé válogatós és magasra teszi mércét. Emiatt nem hinném, hogy azért néz, mert bejövök neki...
2017. dec. 26. 19:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

ezek alapján lehet, hogy tényleg néz csak szégyenlős és nem mer szemezni veled

ez nem elég infó, ha annyira tetszik, érdemes lenne egyszer mellé ülnöd és megpróbálni beszélgetni vele

abból gyorsan kiderül, hogy tetszel-e neki vagy nem

2017. dec. 26. 19:17
 2/5 anonim ***** válasza:
81%

Hogy a függetlenről miért a politikailag független jutott eszembe...:D Mindegy.

Lehet, azért kapja el a tekintetét, mert zavarba van. Lehet, hogy csak bámészkodott és nem akarja, hogy azt hidd, hogy téged bámul, vagy bármit akar. Nekem ha valaki tetszik, mosolyogni szoktam egy ilyen szituációban, akkor is, ha elkapom a tekintetem.:P De volt olyan is, hogy bambultam magam elé és véletlen összenéztem valakivel, akivel nem akartam, és egyből lesütöttem a szemem a padlóra, hogy "légyszi, csak ne gyere ide és ne hidd flörtnek". :DD Szerintem ezt ennyiből nem fogod tudni eldönteni.

2017. dec. 26. 19:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nos, tavaly egyszer vonaton utaztam, és nagyon gáz volt, hogy egy pasi néz. Folyton oda tévedt utána az én tekintetem is, hogy megint néz-e. SEMMIT nem akartam tőle, szimplán idegesített.
2017. dec. 26. 19:23
 4/5 anonim ***** válasza:
79%
Biztos csak akkor lehetsz, ha hagyja magát megdugni. Addig semmi sem biztos, és éppen ez a legnagyobb probléma. Gyakorlatilag nem tudhatod, mi áll a viselkedése mögött, szemezni akart-e vagy nem, tetszel-e neki vagy nem stb. Mondhatnám, hogy menj oda, és próbálkozz, de még ez sem garancia semmire. Lehet, hogy elutasít, ami megint sok mindennek szólhat: nem tetszel neki, rossz kedve van, vagy éppenséggel csak elkúrja, mert zavarba jön, hiába jössz be neki, és annyit szerencsétlenkedik, hogy a végén képes nemet mondani. De végül is egy próbát megér az, hogy odamész, és megpróbálsz vele kommunikálni, a többi meg kialakul.
2017. dec. 26. 19:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Töbféleképpen mutathajták ki a szendétől a vadmacskáig...

Biztosra sohasem mehetsz. Kivéve ha széteszi a lábát gyértelműen :D Mindig van kockázat. De aki mer az nyer.

2017. dec. 26. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!