Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok, hogy hozzák egy pasi tudtára, hogy bejön nekik? 20/F
A mostani párom tudtára úgy hoztam, hogy sok időt töltöttem vele, elhívtam programokra (túrázás, városnézés, kávé), sokat beszélgettünk. Bókoltam is kicsit ha a helyzet úgy hozta, pl mondta hogy milyen rossz a haja le kéne vágatni, én meg mondtam hogy nekem tetszik a haja, nem kell levágatni, jól áll ahogy van. Minél többet akartam tudni róla, és ez látszott is.
Anno tinikoromban, amikor megtetszett valaki akkor nem kerteltem, elmondtam nekik, hogy tetszenek. Ez sosem vált be, nyilván megijesztette őket a hirtelen vallomás, vagy én nem voltam elég szimpi :D. Úgyhogy taktikát váltottam.
22N
Itt még a nagyon kezdeti stádiumról van szó. Vagyis a beszélő viszony még nem áll fent. Csak az ún. jelekről.
Sajnos akkor senkinél sincs esélyem, mosolyogni nem szoktak rám, esetleg a szemembe nézni, de nekem nincs merszem odamenni senkihez, hiába tetszik.
Először kerestem.
Aztán közöltem vele.
Vagyis ha hónapok óta találkozok valakivel, aki nekem tetszik, de ő mégsem tett még semmiféle közeledést akkor elkönyvelhetem, hogy nem érdeklem?
Ő szép csaj, ha látja, hogy nem merek lépni akkor nem tenné meg ha látna bennem valamit?
"de a félelmeinket le kell küzdeni"
Mármint a férfiaknak? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!