Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol, hogyan ismerkedjek?

Figyelt kérdés

Én inkább az otthonülős, sorozatozós, filmezős, játszós fajta ember vagyok, nem igazán szeretek bulikba járni. Külsőmmel elvileg nincsen gond, talán egy picit vékony vagyok. Sokkal inkább az önbizalom avagy a bátorság hiányzik. Otthon nem igazán lehet ismerkedni. Egyetemre járok, az jó hely lenne, de nekem egyszerűen nincs önbizalmam csak úgy odamenni egy idegen lányhoz, a másik hogy nem is tudom mit mondjak neki. De az is lehet, hogy csak gyáva vagyok. Gondolkoztam azon, hogy regisztrálnom kéne egy társkeresőre, de ezek működnek? Mármint oké, gondolom igen. Én attól félek, hogy a levelezgetések alatt mindenkiben kialakul egy kép a másikról, ami valószínűleg nem felel meg a valóságnak és így csak mindenki csalódik. Szóval nem igazán tudom, hol és hogyan kéne ismerkednem.

21F

2018. szept. 14. 15:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Egyetemre jársz, a leírás alapján te egy normális srácnak tűnsz és nem egy buta divatmajomnak aki kavar-össze vissza mindenkivel. Én is jártam egyetemre, az egyik legjobb hely ismerkedésre hidd el. Nekem sem volt önbizalmam odamenni a lányokhoz de ha megteszed a lépést, elkezdesz beszélgetni akkor egyre könnyebb lesz. Az a lényeg hogy ne add a lány tudtára hogy nagyon szimpatikusnak találod és ezért ismerkedni szeretnél vele. Nem kell ez. Odamész mondjuk egy ülő lányhoz, leülsz mellé. ,, Szia te is másodéves vagy? még sosem láttalak " vagy valami hasonló. Aztán jön a többi magától de ehhez kérdezgetned kell minél többet. Ne legyen csend, próbálj meg minél többet beszélni de ne magadról természetesen hanem azzal kapcsolatban amit ő válaszol a kérdéseidre.

Kérdezheted arról hogy hogy lakik? melyik kollégiumba jár? Ezekből jönnek majd a többi kérdések.

A szemkontaktust fel kell venni vagy 80%-ra kell belőni, a maradék a környezeted felmérése.

A társkeresőkön nagyon nehéz dolgod lesz és ha nincs önbizalmad lehet csak még inkább elmegy a kedved az egész ismerkedéstől. Élőben tedd meg a lépést. Fontos hogy légy őszinte, ne játszd meg magad de próbálj egy picit figyelni a magabiztosságra annyiból hogy hangosabban beszélsz, figyelsz a hangsúlyokra, testtartásodra például. De az is lehet hogy van aki annyira próbál mindenre odafigyelni hogy görcsösség lesz belőle. Szóval legyél laza, mintha nem egy lánnyal beszélnél hanem az anyukáddal :D Sok sikert!

2018. szept. 14. 17:27
 2/2 A kérdező kommentje:

Értem, de én valahogy nem tudok annyit beszélni, mint mások. Ez mindig is zavart, de sokat nem tudok tenni ellene.

Eddig amúgy szinte sikerült is hozzászoknom ahhoz, hogy nincs velem senki. Viszont nem olyan rég megismertem egy lányt, akivel tényleg úgy éreztem, hogy mennek a dolgok, ő viszont két hét után azt mondta, hogy nem érzett semmit és hagyjuk az egészet. Na és most pár héttel ez után vagyok úgy, hogy már tényleg semmi önbizalmam nincs és mostmár tényleg rettenetesen fáj, hogy egyedül vagyok.

Ez elég önsajnáltatóan hangozhat, de tényleg szörnyen érzem magamat és nem tudom mi lehet a gond velem, hogy miért nem vagyok jó.

2018. szept. 15. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!