Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten hogy ismerkedjek?
Egyszerűen állandóan kérdezz felelek van de úgy, hogy 90%-ban én kérdezek. Akármelyik csajnál. Ha meg pár nap után elhívom minddel az van, hogy igent mond aztán kb többet nem is válaszol. Oké, hogy nem vagyok top modell alkat de akkor teljesen esélytelen felszedni egy csajt? Egyszerűen kb 30-ból 1 csaj volt akivel egész jól eldumálgattunk de ő is összejött mással. Badoon próbáltam eddig meg tinder, randivonal.
28F
Ott hibázol, hogy előszőr a net-es bemutatkozás után nem kérdezed meg az illetőtől, hogy singli vagy foglalt-e.
Ezért van az, hogy beleéled magad dolgokba és mire kiderül mi van, te már nyakig benne vagy.
Hát... nehéz igazi társat találni.
Ezért én azt gondolom, hogy próbálkozz tovább, hátha a 438. alkalommal kifogod életed párját.
(Na meg olvass társkeresési tippeket)
Maximum egy hét beszélgetés után randi, a többinek semmi értelme csak időhúzás, érzelmi vakvágány.
Természetesen vizsgaidőszak, betegség, távolság, anyagi defekt vagy más akadályok esetén ez lehet több idő is, de semmiképpen nem hónapok.
30ból 1 csajjal jól elbeszélgetsz,de összejön mással.Ennek oka?? A lányok a legjobbat választják,szerinted miért nem te vagy az? Tudsz tenni azért,hogy az legyél? Távkapcsolat esély3s dologba ne kezdj,mert egy közelebbi jobb lesz.
Még egy észrevétel a 30ból 1re. Kapok majd ezért de sok a selejt nő(pasi is) az interneten. Nekik több csoportjuk van,pl csúnya szegény szerencsétlen(baleset ketté törte az életem) pasiként heti átlag 2-3nő rámìr badoon.Másik csoport,akikkel nem lehet értelmesen beszélgetni. Várják a csodát,neked kell lenni a királynak aki mindent (is )megold.Neked kell megtalálni azt a kevés témát amiről hajlandó veled beszélgetni.És ha nem sikerül,akkor unalmas lúzer vagy. Viszont az ilyen lányokkal a randi is rossz. Ott is azt várják,hogy csodát tegyél. Kb mintha 3.személyautós rutin óra után kikűldenének angliába kamionozni..:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!