Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan ismerkedjek, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek, hogy ne szeressek bele a lányba?

Figyelt kérdés

Sajnos túl korán képes vagyok szerelembe esni. Történt ez pár hónapja egy fiatal lány csavarta el a fejem, táncoltunk ölelkezdtünk, dumáltunk és két hét alatt belehabarodtam, pedig nem volt az esetem arcra, de a belső tulajdonságai annyira megfogtak, hogy ahhh.

Mindegy nem lett belőle sajnos semmi, fiatal még stb. Mára sikerült kiheverni és nem akarom újra elkövetni ezt a hibát.

2018. aug. 7. 06:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Akár egy pillanat alatt elcsavarhatják a fejünket, tehát a két heti ismerkedés után ez nagyon is természetes.

Ezen szerintem nem tudsz ávltoztatni, kivéve ha olyan lánnyal ismerkedsz aki nagyon nem jön be, de esetleg egy idő után majd beleszeretsz a lelkébe..viszont az ismerkedések nem erről szólnak.

eleve olyan lánnyal ismerkedsz aki bejön Neked külsőre. Ha külsőre bejön, ismerkedtek tovább, és ha kedves, aranyos, megértitek egymást, természetes,hogy belehabarodsz, még ettől hamarabb is.

Én nő vagyok, eléggé racionális. Mégis volt olyan az életemben,hogy hátrafordulás után meglátva a pasit, a mosolyát, és meghallva a hangját,azonnal odavoltam Érte.

Ha nem végződik csalódással ez a helyzet akár nagyon is jól alakulhat. Az sem jobb, sőt, semmi értelme nincs,ha nem az érzelmek vezérelnek az ismerkedésnél.

2018. aug. 7. 07:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Ismerkedj olyannal, akivel lesz is valami. Az első pillanattól egyértelmű, hogy túl fiatal, és nem lesz semmi. Minek erőlködsz ilyennel?
2018. aug. 7. 07:08
 3/3 A kérdező kommentje:

" Az első pillanattól egyértelmű, hogy túl fiatal, és nem lesz semmi. "

Ez azért valjuk be nem így megy :D

Egy kapcsolatra volt fiatal, és még tanult. Neki ez egy nyári kaland volt semmi több.

Alapból olyan lányhoz mész aki tetszik, józanul igen... sötétben, ittasan más kérdés.

2018. aug. 7. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!