Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Introvertált lányként hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Introvertált lányként hol ismerkedjek? 20/L

Figyelt kérdés
2018. júl. 8. 08:07
 1/4 anonim ***** válasza:
71%
Lányként 1000x könnyebb dolgod van, mint férfiként. Menj ki rendezvényekre, könyvtárba, akár csak az utcára, hidd el lesz 1-2 srác aki bepróbálkozik nálad. Én szintúgy 20 éves introvertált vagyok, csak srácként. Én hiába megyek bárhova, hiába vettem erőt magamon többször is, egyszerűen még nem jött össze, de elkeseredni sem szabad. Biztos van 1-2 barátod, az ő köreikben nincsenek fiúk, akik tetszenek?
2018. júl. 8. 08:12
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Tinder,Badoo ha alkalmazásra gondolsz,esetleg itt is lehet gyakorin,illetve szórakozóhelyeken (nem csak olyanok járnak szórakozóhelyre akik csak egyéjszakát keresnek.) 21/F
2018. júl. 8. 08:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Kedves első.

Azért nincs annyira könnyű dolga mert több olyan emberrel találkozik aki nem valószínű hogy komoly kapcsolatra vágyik és esetleg nagyon jó színész. Nekik jobban kell válogatni mint mondjuk nekünk férfiaknak. Nekünk sincs könnyű dolgunk sőt.. Szóval ez nézőpont kérdése. (2 válaszoló voltam.)

2018. júl. 8. 08:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Igazság szerint bárhol, ahol a jellemed nem akadályoz meg az ismerkedésben.
2018. júl. 8. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!