Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy ismerkedjek meg a lannyal?

Hogy ismerkedjek meg a lannyal?

Figyelt kérdés
Van a szomszedban egy lany, akivel szoktunk talalkozni, de csak latasbol ismerjuk egymast. Meg nem vagyunk koszonoviszonyba, de meg szeretnem ismerni, hisz szomszed. Nekem egy kicsit nehezen megy, mert introvertalt tipus vagyok. Mit mondjak neki?

2014. márc. 18. 15:51
 1/3 Panna_ ***** válasza:

Szia, Peti vagyok, látom szomszédok vagyunk!

(több nem kell)

2014. márc. 18. 15:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Erre en is gondoltam, de utana bemutatkozik o is, es azutan mit tovabb? En introvertalt vagyok, nem igazan tudnek tobbet mit mondani. Es a kezfogas kell?
2014. márc. 18. 16:26
 3/3 Panna_ ***** válasza:

semmi test kontaktus, az introvertált dolog meg nem kiduma, hogy ne tudjál beszélgetni bárkivel is. Tudsz szüleiddel, barátaiddal, unokatesókkal csak simán dumálni? Ha igen, akkor ugyan úgy megy egy lánnyal is.

De ha fel akarsz készülni, akkor találj ki néhány alap kérdést (melyik suliba jársz? te sem tudsz aludni a folytonos ugatás miatt? hűű, nekem holnap matek dogám van, nálad lesz dolgozat?) és ha rendesen fel akarsz készülni, akkor alap választ is gyakorolhatsz (pl: júlia? Az nagyon szép név)

A lényeg az első ilyen leszólításnak, hogy rövid legyen, frappáns, lényegretörő. Ismertesd meg magad, de ne menj az agyára, jelezd, hogy létezel, de ne mondj el mindent magadról, lássa, hogy jó fej vagy és szívesen beszélgetsz vele, de nem mászol már egyből rá.

Szóval mutatkozz be, kérdezz tőle néhány tök alap kérdést, nevess, próbálj meg valami vicceset mondani, légy közvetlen, és a végén búcsúzz el, mert dolgod van.

Legközelebb ha meg találkoztok, kérdezd meg, hogy van, hogy sikerült a dolgozat, stb stb.

Semmi randira hívás, semmi Facebook egyből bejelölés, rakd fel magad a radarjára és kész. Ha már kicsit felszabadultak vagytok, többet beszélgettek, akkor hívhatod randira.

2014. márc. 18. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!