Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol ismerkedjek, ha az alábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedjek, ha az alábbi tulajdonságok jellemeznek?

Figyelt kérdés

-19 éves vagyok

-Fiú/Férfi (kinek melyik a szimpatikusabb)

-szeretek utazni, olvasni, túrázni, focimeccset nézni

-szeretnék városba költözni, ha lehet Budapestre

-nem dohányzom

-nem bírom az alkoholt (max 1-2 pohár ital)

-szeretek társaságba járni, de mivel az alkoholt nem bírom így inkább visszafogottabb események érdekelnek (fesztiválok, családi összejövetelek)

-szeretek tanulni, de csak ami érdekel, így az iskolai dolgok nem tartoznak ide

2018. júl. 29. 13:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Túracsoport. Neten biztosan találsz ilyeneket.
2018. júl. 29. 13:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Nyugdíjasotthonban :D Amúgy rosszul reklámozod be magad ezzel. A csajok az izgalmasabb életet szeretik többnyire. A csalódott, megtort csajok azok, akik a biztonságra és nyugalomra vágynak. Ha ezt valaki elolvassa, megalszik a tej a szájában. Ezt amúgy úgy mesélem, hogy én is inkább nyugisabb természetű vagyok, de tudni kell élni is. Nehéz így ismerkedni, de a lényeg, hogy kell egy vegyes társaság, ahol dumálni tudtok, bármi is legyen a program, idővel tutira kialakulnak vonzalmak. Csak ilyen közösségbe keveredni nehéz.
2018. júl. 29. 13:50
 3/8 anonim ***** válasza:
15%
Melegbárban.
2018. júl. 29. 14:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A második válaszolóra rácáfolva,nekem nagyon szimpatikus lennél. Ahogy leírtad magad,én is egy az egyben ilyen vagyok (talán annyi,hogy utazni még eddig nem nagyon tudtam az egyik hobbim miatt)

De egyébként ebben a pár tulajdonsákban szerintem semmi rossz nincs. Sőt! Kifejezettem pozitív. Aki pedig még ebbe is beleköt,az mindenbe bele fog.

2018. júl. 29. 14:02
 5/8 anonim ***** válasza:
na hát ezaz ennek a csávónak nézzétek meg csak jó tulajdonságai vannak nem lehet belekötni
2018. júl. 29. 14:57
 6/8 A kérdező kommentje:
Magyar felfogás: Aki nem iszik, az vagy beteg, vagy meleg.
2018. júl. 29. 15:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezt senki se mondta, hogy beteg vagy meleg vagy emiatt. Én csak azt mondtam, hogy unalmasnak reklámozod be magad. Azt is írtam, hogy nagyon hasonló vagyok. Szóval nem jogos a sérelmed. Azt se mondom, hogy hazudjál, az őszinteség, ha értelmes partnert szeretnél, az egyik legfontosabb, viszont próbálhatnál valamivel izgalmasabb képet alkotni magadról. Azzal a nyugdíjasotthon savazással magamat is savaztam :D Én magam is unalmas vagyok, szintén nem vagyok túl népszerű a nők körében.
2018. júl. 29. 17:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem. De ha már itt tartunk, hogy hasonlítunk, akkor leirhatnád, te hol és hogyan ismerkedsz?
2018. júl. 30. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!