Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén: Vannak olyan tulajdonságok, szokások, tettek, amik jellemeznek titeket, de egy kapcsolatban a másikkal szemben nem néznétek el?
Mik azok, és miért?
Kort, nemet is írjatok.
(Értelmes, normális válaszokat szeretnék)
informatikus vagyok, ugyanezt nem viselném el a másiktól :D
igazából nem tudom miért, de zavarna...nagyon szakmai témák lennének és inkább úgy érezném haver/munkatárs lenne :S
21F
Hát, engem előbbi nem zavarna. Csak olyan informatikussal jönnék össze, akinek van más elfoglaltsága is. Az, hogy néha szóbajönne egy-egy kütyü, vagy valami bonyolultabb programrészlet.. Na bumm.
Bár 21 évesen enyhe túlzásnak érzem az "informatikus vagyok" kijelentést. :)
Amúgy én mindent túl gondolok, és bizonytalan vagyok. Ha másik fél ilyen, akkor az megőrjít.
L
Köszi a válaszokat.
Utolsó, nyilván bizonyos keretek között gondoltam, nem evidens dolgokra. (Nem a melegek ellen beszélek, de leginkább heteroszexuálisoknak szántam a kérdést :) )
Kedves #2-es, 3 végzettségem van ebben az irányban, több éves tapasztalat, még a "szakma tanulás" előtt foglalkoztam több évet ezzel az iránnyal, önállóan, autodidakta módszerrel tanultam :) több referenciám is van :) de akkor mondjuk úgy, számítógéppel dolgozom :P
mondjuk haverokkal akik ilyen irányban végeztek, vagy akikkel együtt dolgozom csak akkor ilyen a téma ha valamit meg kell oldani...gondolom ha a barátnőm ilyen szakmával rendelkezne attól még vele sem ez lenne az állandó téma...csak valahogy zavarna...talán az, hogy egész napos munka után még otthon is a munka lenne a téma a "milyen volt a napod?" kérdésre...mondjuk a barátnőm egészségügyes azt hallgathatom a horror történeteket :D de inkább ez mint, hogy elmagyarázzam mit hogyan programoztam le :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!