Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Ti járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti járnátok olyan pasival, aki munkanélküliként képzeli el a jövőjét?

Figyelt kérdés

Viszont egy magyar átlagfizetést úgyis meg fog "keresni" kint Nyugaton, hogy nem dolgozik, mert ott az alap támogatás egy embernek 800-900 Euro. Ennyit itthon fáradtságos munkával lehet keresni, az albérlet meg már nem olcsóbb. Kint egy 200 ezres kisvárosban annyi egy albérlet mint Budapesten, annyi ember nekem meg bőven elég. Nem lennénk vidékiek meg falusiak, csak nem laknánk világvárosban, de azt túléljük.

Lenne olyan magyar lány, aki így csatlakozni akarna az életemhez és kijönne velem? Inkább választom a kényelmes életet és a szabadságot a rabszolga munka/alacsony bér kombináció helyett. Sokkal több időm lesz a párkapcsolatomra is.

2018. aug. 29. 13:44
1 2 3
 21/24 3.14159265357989 ***** válasza:

Abba most nem mennék bele, hogy ez mennyire reális, mert nem ez volt a kérdés (amúgy a többieknek igazuk van, nem túl reális, de tegyük fel, hogy így van).

Hát megmondom őszintén nekem ez egy baromi unalmas életnek tűnik. Én már most nyáron is halálraunom magam és örülök, hogy vége van és mindjárt kezdődik az egyetem.

Biztos van lány, akinek bejönne ez az életmód, de én az ingerszegény környezetet nem bírom, az agyamnak kell a stimulálás. Emellett én olyan partnert képzelek magam mellé, akinek vannak céljai meg álmai, és nem csak az, hogy úgy ne érezze magát rosszul a haláláig. Amit te szeretnél, az nálam már kb a nevetgélve várom a halált, whatever kategória. Szóval ez nekem így abszolút nem, én olyat keresek, aki osztja a tudomány iránti elhivatottságomat és akivel közösen munkálkodhatunk az emberiség tudásából alkotott információhalmaz horizontjának tágításán. (értsd: kutató leszek)

Egyébként meg, ha már ennyi szabadidőn van, én arra bátorítanálak, hogy olvasd el Voltaire: Candide című örökbecsű (egyébként gimnáziumban kötelező) művét, ha még nem tetted. Az aránylag keveseknél működik, hogy 5 gyakoris emberke a lelkére beszél valakinek (sorry, srácok, ez nem titeket minősít, csak a mentalitást), de az még talán adhat új szemléletet, ha olvas valamit.

2018. aug. 30. 10:32
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Félre is tenném magát a kérdést, úgy is meg tudom válaszolni: nem jönnék össze olyannal, aki "felnőttként" ennyire gyermekien naiv és ilyen ábrándokat kerget.
2018. aug. 30. 12:15
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Hadd ne mondjam, melyik népcsoport szokása ez, hogy munkanélküliek és majd a segílybű' megélnek.... Távol tartanám magam ettől az életformától, meg ettől a rétegtől inkább.
2018. aug. 31. 10:54
 24/24 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy még Magyarországon is túl meleg a nyár, egész Európa felmelegedett, alig van 5-6 ország, amelyikben elviselhető a nyár. Délebbre tutira nem mennék, még innen is menekülnék a meleg elől.
2018. szept. 4. 02:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!