Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/18 anonim válasza:
Külső alapján 4 és 1 a legjobb, de ugye nem csak külső alapján választunk párt...khm...khmmm...
2/18 anonim válasza:
Külsőre mindegyik bőven megüti azt a szintet, hogy én párkapcsolatot létesítsek velük, szóval a személyiség lenne a döntő tényező, amiről nem sok minden derül ki ezek a GIF-ek alapján.
Maximum annyi, hogy nem valami konzervatív nők. xD
3/18 A legrosszindulatúbb válasza:
1. Gebe, buta tekintetű.
2. A segge, a csípője elég jó.
3. A szeme tetszik.
4. Ilyen "12 éves kislány" feje van.
5. Szintén a szeme tetszik.
Egyikkel sem járnék. Ez mind gold-digger.
6/18 anonim válasza:
1 és 4 nekem tetszene.
3-ból semmit sem látni.
2 is jól néz ki.
5-ös viszont kifejezetten taszító.
Egyébként mi a kérdés célja? Ha most kijön valamilyen arány az egyes képekre, te azzal mit tudsz kezdeni?
7/18 A kérdező kommentje:
látom az 1-est többen is írják, nekem is ő a fav
itt egy jobb róla [link]
2018. aug. 26. 22:12
9/18 anonim válasza:
Az 5-ös tetszik a legjobban, de a többi is megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!