Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok járnátok ilyen sráccal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok járnátok ilyen sráccal?

Figyelt kérdés
Alapvetően kedves,segítőkész vagyok.Viszont nekem is volt rossz időszakom.Amikor érettségi után a szakmámat tanultam,egy lány miattam volt kiutálva.Elvileg szerelmes volt belém,meg valamiért bennem nagyon bízott,így elmondta pl a véleményét az osztály többi tagjáról.Ezek java negatív volt.Én aljas módon elmondtam a többieknek amiért a lányt nagyon kiutálták,pszichológushoz járt,gyakran sírt.Én meg nem álltam mellé,pedig akkoriban rendőrnek akartam tovább menni és ugye a rendőr segít azon aki bajba van.Volt hogy a lányt majdnem megverték a többiek,én meg csak néztem,az elején még röhögtem is,de amikor végeztünk,akkor jöttem rá mit is tettem és ez egyre jobban kísért és gyakran furdal miatta a lelkiismeretem.Szerintem sejtette hogy miattam volt ennyire nehéz sorsa nem tudom.Mostanság kezdett egyre jobban bántani ez a dolog és úgy érzem néha hogy rászolgáltam hogy az elmúlt időszakban csak csalódás ért.Egy barátnőmnek se beszéltem erről amúgy,ez magamba tartott annak ellenére hogy nyomaszt.Titeket zavarna ha tudnátok hogy a párotok valamikor ilyet tett ?
2018. aug. 19. 20:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Hogy ez mire volt jó???
2018. aug. 19. 20:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát... ez nagy ostobaság volt a részedről...
2018. aug. 19. 20:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Én nekem nem tetszene. A jellemedről sokat elarul
2018. aug. 19. 20:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Az emberek felnőnek, megkomolyodnak, esetenként megbánják a régi tetteiket. Ha őszintén így érzel, akkor a majdani párodnak ha gondolod, meséld el, és azt is, hogy most mit gondolsz magadról. Szerintem mindenképp becsülendő, ha az ember megbocsát magának, és tiszta lappal kezd.
2018. aug. 19. 21:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát magamnak a megbocsátás nehezen megy.Amúgy igen el lehet ítélni hogy milyen ember az ilyen.Szégyenlem hogy ezt tettem,mert miattam tették tönkre idegileg,jó ha nem súgom be akkor is bántották volna,de nem ennyire.
2018. aug. 19. 21:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Mind csináltunk ostobaságot az életünk során. Én sem vagyok ártatlan, hogy e miatt ítélkezzek.
2018. aug. 19. 22:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Van egy bűnöd haver.

Te magadnak nem bocsájthatsz meg, amíg a lány nem teszi. Ő vele kéne felvenned a kapcsolatot.

Velem is volt hasonló kb tized ennyire súlyosságú, mégis bocsánatot kértem 2-szer és megbizonyosodtam arról, hogy nem lett komoly következménye.

2018. aug. 19. 23:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Sokat segíthet ilyenkor egy őszinte meglátogatás, bocsánat kérés, nyilván előzetes egyeztetés után.. Ha esetleg még viszel egy kis apróságot lehet nagyobb lesz a meglepetés. Most őszintén melyikőtök utasítana el őszinte megbánó közeledést? Ha tényleg nyomaszt és még van rá lehetőséged, beszélj vele... Nem kell ráerőltetned magad, csak őszintén elmondod hogy ez neked utólag fáj, bocsánat és utána egy hogy vagy...
2018. szept. 25. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!