Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok lányt?

Figyelt kérdés
Én esküszöm, hogy próbálok egy lányt szerezni, de eddig elutasítottak gyerekes indokokkal, ahelyett, hogy megmondták volna mi a baj velem. Most 18 éves vagyok és három éve megy ez a macska egér harc ami úgy érzem mindig ugyan azzal a végkimenetellel végződik... Komolyan ekkora űrt még nem éreztem és tanácstalan vagyok. A legrosszabb, hogy nem rég kezdtek elég anti-feminista gondolataim lenni, amit próbálok elnyomni.

2018. aug. 28. 18:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
54%
Mert valójában te fiút keresel..
2018. aug. 28. 18:38
 2/12 anonim ***** válasza:
75%

"Szerezni", bakker... mért nem mindjárt levadászni?

Szar dolog, hogy a másiknak döntési joga van a saját intim szférája fölött, mi? És hogy a jogrendszer nem támogat téged abban, hogy ezt felülírd.

2018. aug. 28. 18:39
 3/12 A kérdező kommentje:

"Mert valójában te fiút keresel.."

1. Bocs nem követem a divatot :D

""Szerezni", bakker... mért nem mindjárt levadászni?

Szar dolog, hogy a másiknak döntési joga van a saját intim szférája fölött, mi? És hogy a jogrendszer nem támogat téged abban, hogy ezt felülírd."

2.Imádom az ilyen válaszolókat. :D Semmi köze sincs annak a dolognak ahhoz amit te most írtál. Szerezni. Nem hallottad még ezt a mondatot, mikor az anya megkérdezi a lányától:

-Mikor szerzel végre egy normális srácot?

vagy mikor egy apuka megkérdezi a fiától:

-Mikor szerzel már magadnak egy nőt?

Nem is értem mit vártam itt...

2018. aug. 28. 18:46
 4/12 anonim ***** válasza:
64%

"-Mikor szerzel végre egy normális srácot?

vagy mikor egy apuka megkérdezi a fiától:

-Mikor szerzel már magadnak egy nőt?"

Az ilyen szülőtől mentsen meg minden jobb sorsra érdemes gyereket az isten. Ugyan én csak alsó-középosztálybeli származású vagyok, de az én családomban eszébe nem jutott volna egyik felmenőmnek sem ilyen kérdést feltenni soha. Ők egy kicsit jobb nevelést kaptak annál.

2018. aug. 28. 18:55
 5/12 A kérdező kommentje:
Alsó-középosztály????? Ki jelöli meg még így a SAJÁT családját?? A kommunizmusban volt ez nagy divat. Én azt hittem, hogy itt felnőtt normális emberek lesznek akik nem a szavaimba próbálnak majd belekötni hanem segíteni, tanácsot adni, hogy mire kell odafigyelnem vagy mit tudom én. Erre eddig három semmire való választ kaptam ahol a szüleim, a fogalmazásom becsmérelik... Ma egy srácnak sokkal nehezebb egy bármilyen lányt találni, akivel jól érezni magát, mert átfordultak arra a szintre, hogy csak az számít mennyi mindent kap a csávótól... Mégis, hogy lehet az, hogy az ehhez hasonlatos kérdésre ahol már a kérdező külön elvárások mellé állítja álmai párját amik az egekben vannak, mégis kap egy értelmes, összetett, nem a földbe letipró választ?
2018. aug. 28. 19:07
 6/12 anonim ***** válasza:
64%

Oké, kérdező, itt egy konkrét tanács: söprögess a saját házad táján, mert igencsak van mit.

Az is elég sokatmondó, hogy az eddigi társkeresési tapasztalataidat macska-egér harcként jellemezted. Marha kíváncsi lennék egyébként arra, hogy a saját szavaiddal leírd, hogy vajon miért.

2018. aug. 28. 19:19
 7/12 A kérdező kommentje:

1. Nem ismersz engem.

2. Szerinted mit jelent a macska-egér harc? Rengeteg lány BARÁTOM van. És ott a probléma, hogy bármikor megpróbálok ismerkedni egy szép, helyes lánnyal hirtelen Barát-zónába sorol. Kész, meg vagyok lőve. Ha meg ugye megelőzve ezt a problémát, olyan lépéseket teszek egy lány felé amivel kitudom kerülni a Barát-zóna problémáját akkor persze jön a gyerekes válasz:

- Téged csak barátként...

- Nem akarok most kapcsolatban lenni... (a figyelmesebbek észre vehetik, hogy egy hét és három hónap között az ilyen lányoknak lesz hirtelen barátjuk)

- Túl fiatal vagyok hozzád... (Én speciel olyan lányokkal ismerkedem akik max 1 évvel fiatalabbak)

Természetesen egyszerübb azt modnani, hogy velem van a baj, ami logikus is lenne... ha nem lenne ez egy globális probléma. A lányok többsége (nem megsértődni) testre megy ahogy a srácok is csak én és a környezetembe lévő szingli srácok már leadtak durván az igényekből. Egy időben azért nem mertem ismerkedni mert elhitettem magammal, hogy ronda vagyok. De szerintem nem ezzel van baj, látva pár srácot milyen gyönyörű barátnőjük van. De felejtsük el ezt az egészet. Nincs kedvem többet ide sem írni.

2018. aug. 28. 19:29
 8/12 anonim ***** válasza:
Miért, amúgy jobb lenne, ha egyszerűen azt mondanák: "Bocs, de mint férfi egyáltalán nem kellesz."?
2018. aug. 28. 19:39
 9/12 anonim ***** válasza:

"Nincs kedvem többet ide sem írni."

Nem baj.

2018. aug. 28. 19:40
 10/12 anonim ***** válasza:
32%

Nos, Kérdező, a magyarázat viszonylag egyszerű. A rövid magyarázat az, hogy a nők 80%-ának a pasasok felső 15%-a kell, mint férfi.

A hosszú magyarázat az, hogy vannak ugye a kelendőek (a jóképűek, gazdagok, kigyúrtak), van a nagyátlag, és vannak az átlagon aluliak. A leírásból nekem az jön le, hogy nagyátlagnak számítasz, azaz olyannak, amiből 12 egy tucat, egyik olyan, mint a másik. Tehát semmi olyasmi nincs benned, amivel meg tudnál fogni egy nőt.

Ehhez még hozzájön az is, hogy jókora férfitöbblet van az országban, tehát amíg egy csaj kap 10 levelet társkeresőn, simán megteheti, hogy a legjóképűbb, legpénzesebb pasassal jön össze, akkor is, ha ő maga mondjuk kövér, ronda, vagy elviselhetetlen a természete. Sajnos fel van borulva az egész párkapcsolati piac, és mi isszuk a levét rendesen.

2018. aug. 28. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!