Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdem azt hinni, hogy soha nem találok egy értelmes lányt, miben és hogyan kéne változtatnom, hogy ez másképp legyen?
Biztos bennem van a hiba, mert én se járnék magammal mert egy unalmas, kuka, kevés ismeretséggel és szépséggel megáldott férfi vagyok. De ha piálok akkor táncolok, mint az állat.
Pár átlagos csaj már mondta, hogy ez nem igaz...
-----
Tegnap is voltam bulizni 3 csajból, 1-ső kiröhögött és tovább lépet a barátaival, 2-dik pedig telejesen hidegen hagyta ki vagyok és leült magának kint, nem érdekel ki vagy szöveggel, 3-dik viszont kedves volt csak nem jött táncolni, mert barátja van.
Aztán meguntam a szitut és elindultam haza.
Két átlagos lány megszólított mizu, én meg lazán elmondtam ilyen xar buliban még életben nem voltam, ahol ennyi beképzel 3,14csa van.
Erre elkezdtek nevetni és belém vertek egy kis önbízalmat, hogy nem vagy gáz, velük is megesik ez... tel számot cseréltünk ami elveszett de facebook-on bejelölt én visszajelöltem, de ha két mondatott váltottunk akkor sokat mondok, most meg no comment...
Az előző lánnyal is úgyanez volt.
pfff elegem van.
23/F
"Biztos bennem van a hiba, mert én se járnék magammal mert egy unalmas, kuka, kevés ismeretséggel és szépséggel megáldott férfi vagyok."
Na látod. Először ezeken kellen változtatni.
Ne legyél unalmas és kuka. Az sokat fog segíteni ha beszélgetést kezdeményezel.
Kicsit fejleszd magad. Szerintem rád fér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!