Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok egy átlagosan szép lányt?
Hétköznapi. Nem pláza vagy fitness baba. De nem túlsúlyos,szemüveges stb.
Neki az hol érné meg, hogy pont veled jön össze, ha neki lehetõsége van összejönni egy másik átlagos sráccal.
Ne csak a saját igényeidet és vágyaidat vedd figyelembe, hanem gondolkozz el azon, hogy egy ilyen lánynak hol a francban érne meg, hogy pont veled legyen, neki mi ebben a jó?
Inkább maradj egyedül akkor.
Valószínűleg én átlagosan szép lány vagyok, és nem jönnék össze alacsony, dagi és ronda férfival, ahogy te sem jönnél össze ronda lánnyal. Ez ilyen egyszerű. És most gondolj bele, hogy más átlagos nőtársam is így gondolhatja.
De amúgy valahol dühítő, amikor a saját kinézetünkkel nem vagyunk annyira tisztában, hogy tudjuk ki illik hozzánk, vagy kit kaphatunk meg.
Menjetek már! Persze jó hogy törvény nincs róla hogy kinek - ki lehet a párja. Pl egy 170/55 kilós lánynak csak 185/70 kilós barátja lehet és így tovább... haha
A hasonló kérdéséknél is be lehet szarni a válaszokon. 10/9 azonnal oda írja hogy a kérdezőnek mi váló,mi juthat. Mintha tényleg csak az lenne az ember egyetlen értéke hogyan nézz ki! Olyanról még nem halottatok hogy egy szép kedves lány összeismerkedik egy macis pasival. És mivel nagyon sok közös van bennük ezért összejönnek? Jaj tudom.. ilyen nincs! Csak az hogy van 2 srác jelölt az egyik 70 kg de idióta a másik 85 de az komolyabb. Aztán a idióta kell a csajnak mert azon nincs plusz zsír. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!