Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok egy átlagosan szép lányt?
Kérdező, ha mondjuk tele vagy pénzzel, semmi gond.
Kolleganőmnek mindhárom fia zsírdisznó, de gazdag (fullos kocsival, jól menő vállalkozással). Mindháromnak topmodell barátnője van.
Ezt azokhoz a kérdéshez írogasd ahol arról témáznak hogy a nők a pénzre hajtanak vagy sem!
Neked miért nem kell dagadék, ronda nő?
Én is csak a normál pasikat szeretem, és inkább nem kellene senki, ha nem jutna ilyen, főleg nem kéne egy alacsony, hájas, ocsmány, IQ light, követelőző kis görény. :)
181 cm vagyok. Azt mondták helyes voltam mikor nem voltak kövér.
Azért mondom hogy ez alacsony mert manapság magasabb az átlag mint az én korosztályomra (28) volt jellemző!
Néha kb. olyan pasikat látok tényleg tök dekoratív csajokkal,akik olyanok,mintha a Scooby-Dooból a Bozont elevenedne meg,vagy egész jó csávókat semmilyen csajjal.Mondjuk nálam egy Bozotnnál nagyobb az igényem,mégse vagyok vénlány,szóval valamit csak jól csinálok.
Ha nem akarsz tenni magadért,de elvárod,hogy leadják hozzád az igényeket,nem gond,csak majd ne gyere ide óbégatni,hogy mi nők milyen csúnya gonoszak vagyunk,mert te se vagy különb egy fokkal sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!