Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feminizmus 21. századi továbbfejlesztett változata szerint a nők pénzt várnak el gyakorlatilag a semmiért is, mert "nekik az jár"?

Figyelt kérdés

[link]

Magyarországon is egyre több esetről hallani, hogy a nők nem feküdnek le a "pasijukkal", ennek ellenére a pénzt elfogadják tőlük. Magyarra leforditva megjelent a bérrandi jelenség, amely szerint a férfiaknak azért is fizetniük kell, hogy a nő egyáltalán találkozzon velük. Mi lesz a következő fokozata a feminizmusnak, nőpártoló gondolkodásnak?... Kihal az emberiség, nem fognak gyerekek születni?

2018. aug. 28. 18:21
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Gondolom a peldaim eleg gyengek a te sportos peldadhoz kepest. Ez szubjektiv, hogy neked mi nez ki agresszivebbnek. Ha mutatsz statisztikakat, hogy a nok tobbszor mennek egymasnak sport kozben, mint a ferfiak, akkor hinni fogok neked. De ez egy bullshit.

Ahhoz nem kell fizijum, hogy tepjek a nok egymas hajat (agressziohoz miota kell fizikum?), se nem ahhoz, hogy lovoldozzenek valahol.

2018. szept. 9. 14:14
 32/32 anonim ***** válasza:

"a feministák eleve el sem mennek a randikra....

Mivel általában egymással érzik már csak jól magukat, a gyűlöletben, méregben."

Érdekes, én feminista vagyok (gy.k.: hiszek benne, hogy a férfiak és a nők egyenlő jogokat érdemelnek, és nem tartom jónak a nemi alapon való pozitív vagy negatív megkülönböztetést), és boldog párkapcsolatban élek a (férfi) párommal, akit tisztelek, becsülök, és akire felnézek. Na nem azért, mert férfi, hanem azért, mert jó ember. Boldog vagyok és kiegyensúlyozott, nem kenyerem a gyűlölködés.

Attól, hogy te néhány elvakult feminácit követsz, és direkt sokkolod magad, még nem lesz igaz a marhaság, amit ideírtál. Kb olyan logika, mintha azt mondanám, engem ütött már meg magyar ember, szóval az összes magyar agresszív nőverő állat. Szerinted ez igaz? Mert szerintem nem. Nem jó út valamiféle elvakult kisebbség alapján megítélni egy egész csoportot.

2018. szept. 10. 10:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!