Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tetszik egy lány. Tudom hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány. Tudom hogy hol lakik (követtem hazáig) és hova jár egyetemre. Most hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Az előadásainak idópontját is meg tudom szerezni, nagyon jó adatbányász vagyok. Az internetet felejtsétek el, az nem az én terepem.

2018. aug. 26. 07:09
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
De könnyen átmehet zaklatásba, ha nem áll le ezzel a módszerrel. Bárkivel előfordul, hogy nyomozgat egy kicsit a kiszemeltje után, csak legyen egy határ, amit nem lépünk át, és a kérdezőt is ezért figyelmeztetjük, hogy ne essen túlzásba.
2018. aug. 28. 07:32
 32/32 anonim ***** válasza:
67%
Beteg vagy haver
2018. szept. 9. 13:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!