Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány. Tudom hogy hol lakik (követtem hazáig) és hova jár egyetemre. Most hogyan tovább?
Most ti tényleg arra biztattok egy embert, aki képes volt hazáig követni egy idegent és mindent kinyomozni róla, hogy szólista meg az áldozatát? WTF?
Kérdező! Inkább kérj segítséget, míg nem késő.
Jujuj. Ne kezdj magányomozásokba! :D
Egyszer megtetted, de most már állj le, főleg ha több alakul. Ez nagyon creepy. :D Elhisszük, hogy élvezetes akciózni, de ezt felejtsd el egy kapcsolatban mert könnyen bnő nélkül találhatod magad.
Azt kellene elérni, hogy megnevettesd.
"Bocsáss meg, felmérést végzek, egy egyszerű kérdésem lenne csak egy percig rabolnám az időd" Ha nemet mond, tök mindegy, ha igent akkkor mondd: "Az igazat megvallva nem végzek semmilyen felmérést, csak arra lettem volna kíváncsi, hogy vagyok-e olyan szimpatikus számodra, hogy itt tarsalak egy percig."
Most mondtam valamit. Ha nevet, elhívod valahová. Ha látod, hogy kéreti magát, csak mondd magabiztosan : rendben, akkor hnap itt és itt....
Semmi rossz? Majd ha téged követ hazáig valaki, aki nem feltétlenül szimpatikus számodra, és nyomozgat utánad, akkor térj vissza erre a kérdésre...
Miért nem elég leszólítani ott, ahol egyébként is összefuttok?
Ne haragudj, de zaklatás miatt még távoltartásit is kérhet ellened.
Csak pont az ilyenek szoktak tovább menni, amiből meg baj van.
Kérdező, kérlek, válaszolj erre, mit csinálsz, ha nem jössz be neki, és visszautasít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!