Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tetszik egy lány. Tudom hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány. Tudom hogy hol lakik (követtem hazáig) és hova jár egyetemre. Most hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Az előadásainak idópontját is meg tudom szerezni, nagyon jó adatbányász vagyok. Az internetet felejtsétek el, az nem az én terepem.

2018. aug. 26. 07:09
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem normális amit csinálsz. Mikor annyi idős voltam mint te én is követem a kiszemelt nőt egész hazáig. Sokszor reggel megvártam mikor indul dolgozni,oda is követem. Még a munkahelyire is bementem mintha keresnék valakit. Irodában dolgozott. Régi szép idők.
2018. aug. 26. 09:58
 22/32 anonim ***** válasza:
60%
2018. aug. 26. 10:02
 23/32 anonim ***** válasza:
93%

"Ezután lecsekkoltam az összes lépcsőház kaputelefonját a közelben és így megtaláltam."

Még betegebb a dolog.

Shrek: Tudjuk, te soha nem voltál teljesen normális :)

2018. aug. 26. 10:30
 24/32 anonim ***** válasza:
15%

Gyerekek, itt a többség totál üldözési mániás?

Nem néztek egy kicsit túl sok pszichothrillert?

2018. aug. 26. 10:40
 25/32 anonim ***** válasza:
85%

:D Kamu!

(ugye?)

2018. aug. 26. 10:51
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Ezt vedd fenyegetésnek, ha nem változtatsz, Shrek leszel. Azt akarod?
2018. aug. 26. 12:19
 27/32 A kérdező kommentje:
#25: Nem kamu.
2018. aug. 26. 12:45
 28/32 anonim ***** válasza:
64%
Embeer te beteg vagy.. mellesleg Goku ezért úgy nyakon b. szna, hogy utána anyádnak kiskanállal kellene összekaparnia, te szerencsétlen. Pszichológiai eset vagy. És elárulok neked valamit! Ha valaki netalán véletlenül bejelent téged most a rendőrségen persze erről te nem tudnál semmit.. aztán elkezded zaklatni a csajt, talán meg is erőszakolod mert egy beteg àllat vagy szóval miért ne.. akkor ez alapján a kis szösszeneted alapján simán beazonosítanak haver :) a kedves GYK adminok kiadják az adataidat, email cím, IP cím stb onnan meg könnyen megfognak. Fordulj orvoshoz cukifiú mert megütöd a bokád ;)
2018. aug. 26. 17:02
 29/32 anonim ***** válasza:
22%

Kérdező azt írta, járni akar a lánnyal. Nem zaklatta (amit tett, nem zaklatás). Nem erőszakolta meg és nem is tervezi. Semmi törvénybe ütközőt nem tett és nem is tervez tenni (elmondása alapján).

Azok a betegek, akik ezt ennyiből feltételezik róla.

2018. aug. 26. 17:20
 30/32 anonim ***** válasza:
38%
Vedd fel a símaszkot, aztán készítsd elő az altatólövedéket és szállj be a sötétített ablakú furgonba! Sok sikert!
2018. aug. 28. 00:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!