Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány. Tudom hogy hol lakik (követtem hazáig) és hova jár egyetemre. Most hogyan tovább?
Amúgy miért bántjátok itt töbhen is?
Szerinem aranyos és romantikus:)
5ös azért, mert az nem normális, ha valaki egy másik embert hazáig követ.
Ez baromi beteges viselkesés! Most komolyan, azzal az információval mit ér el a kérdező, hogy tudja hol lakik a lány?! Hmm? Még nem is ismeri, semmi köze hol lakik a csaj, ez qrva beteg. Tudom tudom, le leszek pontozva a véleményem miatt de nem érdekel.. ez akkor sem normális viselkesési forma, ILYET NEM CSINÁLHATSZ EMBER! Ezer egy módja van arra, hogy megismerj valakit. A csajról semmit nem tudsz lehet nem is fogsz bejönni neki (sőt biztos, hogy nem, mert ha már hazáig kóvetted akkor tuti defektes vagy és ez érződni fog rajtad). Én azt javaslom hagyd békén a csajt és menj el pscihológushoz, mert ez semmilyen mértékben nem normális! 10ből 15 normális csaj lekoptatna ha megtudná ezt :D csak úgy mondom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!