Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy egyetemista lány/nő összejönne olyan
férfival aki nem jár egyetemre?
Figyelt kérdés
Értem én ez alatt hogy mondjuk ha a férfinak csak érettségije van,esetleg 1-2 szakmája.
Egyetemista nők akik már végeztek vagy még egyetemre járnak. Titeket zavar ismerkedésben vagy esetleg már kapcsolatban a végzettség? Ha ettől függetlenül értelmes,intelligens,érett a személy?
Az ÉN véleményem hogy ha egyetemista lennék akkor sem érdekelne hogy kinek milyen végzettsége van mivel nem a papír az ami bizonyítja hogy érett,talpraesett és hogy egy kapcsolatban hogyan viselkedik.
Ezt a kérdést előtted már vagy 5000x feltették. Van, akinek számít a diploma/egyetem, van, akinek nem.
2018. júl. 8. 08:51
2/22 anonim válasza:
Nincs egységes "egyetemista lányok véleménye". Engem például zavar annyira, hogy ne jöjjek össze vele, de van barátnőm, akinek több nem diplomás párja is volt.
2018. júl. 8. 08:53
3/22 anonim válasza:
Ha már egy jó autóban lát, és pénzes vagy teljesen mindegy,hogy milyen papírod van a végzettségedről.
Lehetsz te egy utolsó kukás is akár..
2018. júl. 8. 08:58
4/22 anonim válasza:
3.: ez saját tapasztalat, vagy a youtubeos megrendezett golddigger videókból néztél túl sokat? Én inkább valasztottam a diplomás párom a diákhitelével, kocsi és jogsi nélkül, a szüleivel lakva, mint egy tanulatlan pénzes "vállalkozót".
2018. júl. 8. 09:02
5/22 anonim válasza:
#4. Ha már pénze van valakinek azt meg kellett teremteni valahonnét nem de? :D Akkor még sem annyira buta az az ember, ha a valamiből előteremtette.
Az a buta aki egyetem közben felveszi a diákhitelét, és anyu-apu nyögdécseli neki. Ennyi.
2018. júl. 8. 09:04
6/22 anonim válasza:
5.: nagyon savanyú lehet a szőlő, hogy ennyire azt mondjátok, nem a diploma számít, de mégis mindig az egyetemista lányok után kérdezősködtök.
2018. júl. 8. 09:08
7/22 anonim válasza:
"Ezt a kérdést előtted már vagy 5000x feltették"
Végre megjelentek az olyan emberek akik beírják hogy 1000x ismételt kérdés van újra és újra kérdezve. Mert 2 nap alatt annyit változik az emberek véleménye hogy biztos nem az lesz mint eddig volt...
Köszönöm!
2018. júl. 8. 09:12
8/22 anonim válasza:
A diploma semmit nem számít. Ami számít a kiállás az ütőképesség és a pénz. Persze van a kis sznobpitsa réteg akinek a papír is számít ,de őket meg nem kell figyelembe venni,viszont simán le lehet dumálni róluk a bugyit néhány menetre valami fesztiválon ,aztán rá kell mozdulni a többire. A kis ruhatár kommunikáció szakos ,munkát és életet megúszni akaró picsuszok két kézzel kapnak a gazdag fax után,eleve ha bekerülnek egy kamu munkahelyre ott is más faxán rugózva verekedik fel magukat a jólétbe,elvetetve magukat valamelyik főnökkel vagy szeretői státuszban is szépen elvannak :D
2018. júl. 8. 09:19
9/22 anonim válasza:
Engem az érdekelne, ha titeket zavar, hogy egyes lányoknak számít a diploma, akkor ti miért mégis az egyetemista csajokra áhítoztok, miért nem látok ugyanennyi kérdést mondjuk a cba árufeltöltő lányokról?
2018. júl. 8. 09:27
10/22 anonim válasza:
En nem tudnek osszejonni nem diplomassal. Probaltam, hatalmas volt a szakadek, pedig ott is egy szakmas sracrol volt szo. Ez nem azt jelenti, amit erre szoktak rogton ravagni, hogy "de a diplomaval nem jar intelligencia meg attol nem lesz senki jo ember"... igen ez igy van, abszolut egyetertek. İtt egyszeruen valoszinusegrol van szo, hogy melyik kozegben talalok olyan embert, aki hozzam illik, akivel nagyobb valoszinuseggel fogok tudni parkapcsolatban elni, es erre a diploma egy jo szuro. Ettol fuggetlenul biztos vannak ertelmes villanyszerelo vagy akarmilyen sracok, csak oket tobb idobe telik felkutatni, mert mas kozegben mozognak mint pl. en.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!