Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy egyetemista lány/nő összejönne olyan férfival aki nem jár egyetemre?
Figyelt kérdés
Értem én ez alatt hogy mondjuk ha a férfinak csak érettségije van,esetleg 1-2 szakmája.
Egyetemista nők akik már végeztek vagy még egyetemre járnak. Titeket zavar ismerkedésben vagy esetleg már kapcsolatban a végzettség? Ha ettől függetlenül értelmes,intelligens,érett a személy?
Az ÉN véleményem hogy ha egyetemista lennék akkor sem érdekelne hogy kinek milyen végzettsége van mivel nem a papír az ami bizonyítja hogy érett,talpraesett és hogy egy kapcsolatban hogyan viselkedik.
2018. júl. 8. 08:46
21/22 anonim válasza:
Valaki mondja el, mit jelent az , hogy "az élethez meg tök hülye"!? Egy csekket feladni tán csak fel tud, vagy mégis mi nektek "az élet"? Vagy átgázolni másokon és törtetni? Ehhez kellene érteni? Szép dolog....
22/22 anonim válasza:
kérdező 1 lány és 1 fiu összejönnek,minde hogy főiskolás vagy egyetemista 25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!