Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy egyetemista lány/nő összejönne olyan férfival aki nem jár egyetemre?
Értem én ez alatt hogy mondjuk ha a férfinak csak érettségije van,esetleg 1-2 szakmája.
Egyetemista nők akik már végeztek vagy még egyetemre járnak. Titeket zavar ismerkedésben vagy esetleg már kapcsolatban a végzettség? Ha ettől függetlenül értelmes,intelligens,érett a személy?
Az ÉN véleményem hogy ha egyetemista lennék akkor sem érdekelne hogy kinek milyen végzettsége van mivel nem a papír az ami bizonyítja hogy érett,talpraesett és hogy egy kapcsolatban hogyan viselkedik.
A 12-es tökéletesen leírta. Ugyanígy gondolom. Annyi különbséggel, hogy egyetemista lány vagyok egy olyan párral,aki nem járt egyetemre s nem is szándékszik. Dolgozik, és kva jó munkahelye van, csak irigyelni tudom a szabadideje és fizetése miatt is, én az egyetememmel leülhetek a fenekemre mellette. Mielőtt bárki lehurrogna,hogy akkor a pénze miatt jöttem össze vele,jelentem h anno/4 éve autómosóban dolgozott a megismerkedésünkkor.
Attól,hogy valaki sokat tanul egy bizonyos dolgot, nem biztos hogy érett és jó vele a párkapcsolat.
12-eske jól mondja:)
Nem a papír számít, hanem hogy kb ugyanannyira értelmes legyen a két ember.
És akkor ott a másik jelenség mikor diplomás férfi direkt nem diplomás nőt választ. Erről is lehetne elég sokat beszélni:)
Kedves utolsó.
Teljesen jól gondolkodsz. Szerintem is fontosabb hogy az életben mennyire talpraesett minthogy milyen papírjai vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!