Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek egy egyetemista...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy egyetemista lány/nő összejönne olyan férfival aki nem jár egyetemre?

Figyelt kérdés

Értem én ez alatt hogy mondjuk ha a férfinak csak érettségije van,esetleg 1-2 szakmája.

Egyetemista nők akik már végeztek vagy még egyetemre járnak. Titeket zavar ismerkedésben vagy esetleg már kapcsolatban a végzettség? Ha ettől függetlenül értelmes,intelligens,érett a személy?

Az ÉN véleményem hogy ha egyetemista lennék akkor sem érdekelne hogy kinek milyen végzettsége van mivel nem a papír az ami bizonyítja hogy érett,talpraesett és hogy egy kapcsolatban hogyan viselkedik.

2018. júl. 8. 08:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
26%
A nőknek nem az számít, hogy milyen végzettsége van a férfinak, hanem hogy mennyit keres. Az pedig nem a diplomán múlik, pl. egy filozófus biztos nem keres annyit a mekiben, mint egy magánvállalkozó tetőfedő.
2018. júl. 8. 10:05
 12/22 anonim ***** válasza:
92%
Igazából szerintem az az akadálya a dolognak, hogy az egyetemista nők és a nem diplomás/egyetemista férfiak nem ugyanazokban a körökben mozognak, nem is igazán találkoznak egymással. Egyetemistaként egyetemi városban lakom, az egyetemi épületekben, könyvtárban, koliban vagyok egész nap, egyetemisták a barátaim (nem azért, mert nem állok szóba mással, egyszerűen csak velük fordulok meg ugyanazokon a helyeken). Egy kőműves férfi elmegy reggel dolgozni, este hazamegy, az építkezésen nem igazán fordulnak meg egyetemista nők. Ugyanígy egy árufeltöltő, ács, villanyszerelő, szobafestő átlag napja sem egyetemista nők között telik. Találkozni legfeljebb az utcán van esélyük, de valljuk be, a legtöbb nő nem vevő az utcán való leszólítós ismerkedésre. Ha a villanyszerelő vagy szobafestő véletlenül egy diplomás nő házában dolgozik, akkor sem feltétlenül alkalmas a szituáció ismerkedésre. Ha a kőművesnek orvoshoz kell mennie, akkor nem flörtölni fog a doktornővel. Bulikban, fesztiválokon pedig általában nem hosszú, komoly kapcsolatot keresnek az emberek, diplomától, egyetemtől függetlenül. Én személy szerint összejönnék nem diplomás férfival is és nem, nem az a lényeg, hogy sokat keressen meg legyen háza, autója. Én megélek a saját pénzemből, van hol laknom, egyedül is képes vagyok közlekedni olyan 6-8 éves korom óta, más meg úgy él, ahogy akar, semmi közöm ahhoz, hogy hol lakik és milyen kocsival vagy ne adj' isten busszal jár. Ha összehozna az élet egy olyan férfival, akivel jól megértjük egymást, azonos az értékrendünk, az értelmi szintünk, hasonló a személyiségünk, képesek vagyunk alkalmazkodni egymáshoz és együtt tervezni és persze külsőre is vonzónak találjuk egymást, akkor nem utasítanám el csak amiatt, hogy nincs diplomája.
2018. júl. 8. 10:26
 13/22 anonim ***** válasza:
85%

A 12-es tökéletesen leírta. Ugyanígy gondolom. Annyi különbséggel, hogy egyetemista lány vagyok egy olyan párral,aki nem járt egyetemre s nem is szándékszik. Dolgozik, és kva jó munkahelye van, csak irigyelni tudom a szabadideje és fizetése miatt is, én az egyetememmel leülhetek a fenekemre mellette. Mielőtt bárki lehurrogna,hogy akkor a pénze miatt jöttem össze vele,jelentem h anno/4 éve autómosóban dolgozott a megismerkedésünkkor.

Attól,hogy valaki sokat tanul egy bizonyos dolgot, nem biztos hogy érett és jó vele a párkapcsolat.

2018. júl. 8. 10:39
 14/22 anonim ***** válasza:
97%
Ez teljesen az adott férfitől függ. Egyetem elején jártam egy szakács sráccal. Hihetetlen komplexusai voltak, mert okosabb voltam nála, nem értette meg, hogy vizsgaidőszakban tanulnom kell és nem érek rá minden nap találkozni, mindennel volt valami baja. Na, vele hamar szakítottam. A vőlegényem szintén nem diplomás, de értelmes, okos, művelt. Nem véletlenül a vőlegényem.
2018. júl. 8. 10:57
 15/22 anonim ***** válasza:

12-eske jól mondja:)

Nem a papír számít, hanem hogy kb ugyanannyira értelmes legyen a két ember.

És akkor ott a másik jelenség mikor diplomás férfi direkt nem diplomás nőt választ. Erről is lehetne elég sokat beszélni:)

2018. júl. 8. 11:06
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Én összejöttem. Ennek 9 éve, azóta már a férjem, és a gyerekeim apja. Nem bántam meg soha egy percre sem.
2018. júl. 8. 11:11
 17/22 anonim ***** válasza:
Szerintetet egy nem egyetemista fiú/férfi összejönne egy egyetemista lánnyal/nōvel?
2018. júl. 8. 12:56
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem a papir szamit, hanem a szellemi szinvonal, fogalmazzunk igy. Egyetemistak kozott is vannak olyan idiotak, hogy a hajam kihullik toluk... volt mar szakacs es festo baratom is. Nem ezen mulik. Nyilvan nagyobb esellyel talal az ember egyetemistakent egyetemistat parjanak, egyreszt mert abban a kozegben tolti a napjait, masreszt azert egyetemen meg mindig az ertelmesebbje van altalaban. Ez nem azt jelenti, hogy derogal egy komuvessel vagy asztalossal, vagy barmilyen mas foglalkozasu pasival osszejonni. A jozan paraszti esz sokkal tobbet er sokszor, mint egy diplomas "zseni", aki az elethez meg tok hulye.
2018. júl. 8. 16:16
 19/22 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó.

Teljesen jól gondolkodsz. Szerintem is fontosabb hogy az életben mennyire talpraesett minthogy milyen papírjai vannak.

2018. júl. 8. 16:17
 20/22 anonim ***** válasza:
76%
Az attól függ, hogy mennyire intelligens, kulturált az a férfi, és mennyire értik meg egymást a lánnyal, mennyire vannak azonos hullámhosszon, mennyire azonos az érdeklődési körük és a politikai nézeteik. Szerintem. Ja, és hogy mennyire szereti, szerelmes lett-e a lány bele, persze a lányok azért, hogy férjhez menjenek, sokszor többet mutatnak, mint amennynit éreznek. Sajnos.
2018. júl. 9. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!