Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 évesen életvidám egyetemista emberként nem találok senkit, miért?
Csaj ismerősök sose baj ha vannak, pont hogy ezáltal nagyobb eséllyel találnak vonzónak, mert kívűlről azt látják, hogy van közöd nőkhöz.
Várni meg hülyeség hogy majd ha lesz pénz meg stb. Ismerkedj, ne görcsölj rá, aztán idővel lesz valami. Na meg fontos, hogy ne ez legyen életed fő célja, tudd magad egyedul is teljes értékűnek érezni.
Te írod, hogy nincs még csak kiszemelted sem, akkor meg hogy akarsz valakit? Hogy kapcsolatod legyen ahhoz vezet egy bizonyos "út". Ugyebár kellene egy kiszemelt, ha ez meg van akkor annak el kell kezdeni udvarolni, csapni a szelet, érdeklődni utána és ha kicsit is kölcsönös a szimpátia akkor alakulhat valami. Ha meg a kiszemelt "nem veszi a lapot" akkor nem ő az akivel megtalálod a boldogságod, másik kiszemelt kell. De azt ne várd, hogy nem tetszik senki és hirtelen a semmiből ott terem a tökéletes aki ráadásul totál oda lesz pont érted és boldogan éltek még meg nem haltok.
Amúgy meg kicsit lehet jó lenne felülbírálni saját magadat, az értékrended,elvárásaidat. Mert ahogy irod rengeteg nő ismerősöd van de még csak nem is tetszik senki. Ha annyi nőből nincs senki akkor honnan a fenéből legyen valakid?
4-es írtam, h van aki bejön és van aki nem.
Egyébként nekem nincsenek nagy elvárásaim, egyáltalán nem kell tökéletes, sok mindent átéltem az eddigi kis életemben és emiatt nekem sokat jelent a belső személye az embernek, fontos, h értelmes legyen, ha beszélgetünk legyenek saját gondolatai ez azért csak elvárható, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!