Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 évesen életvidám egyetemista emberként nem találok
senkit, miért?
Figyelt kérdés
Szóval 22 éves srác vagyok, nagyon könnyen kezdek beszélgetést lányokkal ezért sok lány ismerősöm van, van aki be is jön van, aki meg nem. Megvagyok lőve kicsit mostanában amiatt, mert jó ideje nem volt senki az életemben még csak "kiszemelt"ként sem és tudtommal én sem voltam/vagyok senkinek a kiszemeltje". Gondolkodtam, h esetleg a lányok megijednek attól, h sok lány ismerősöm van. Nekem ez nem jelent semmit, nővérem van, nincsenek gátlásaim lányok irányába, nem vagyok vmi nagy nőcsábász vagy mit tudom én,h azért lenne ennyi csaj ismerős. Totál magányosnak érzem magam, és nevetségesnek tartom, hogy itt írom ki, de objektív válaszokat szeretnék kapni, nem ismerőstől, akik azt mondják, h jófej vagy és majd egymásra találtok a megfelelő emberrel... :(
Most tényleg elèg negatív hangulatomban vagyok, és ezt tükrözik az írásaim is
2018. máj. 19. 09:56
12/22 anonim válasza:
Nem ismerlek, nem tudom, hogy milyen vagy, így nehéz választ adni. Volt egy jóbarátom egyetemen, hasonló kaliberű lehet mint ő, ő is vidám, sok lánybaráttal rendelkező személy volt. Neki a mai napig az a problémája, hogy nem veszi komolyan a jövőjét, "majd csak lesz valahogy" mentalitással áll hozzá. Ezt nem csípik a lányok.
2018. máj. 19. 09:59
13/22 A kérdező kommentje:
Én kicsit lehet túl céltudatos is vagyok, lehet ez a baj... :/
2018. máj. 19. 10:59
14/22 anonim válasza:
Ez miben nyilvánul meg?
2018. máj. 19. 11:04
15/22 A kérdező kommentje:
Első az egyetem, addig nem nagyon tudok a szórakozásra gondolni sem, míg le nincsenek tudva a feladataim, itthon is mivel egyedül vagyok édesanyámmal sok megoldandó dolgom van, a lesz majd valahogy nem nagyon illik rám :)
2018. máj. 19. 11:17
16/22 anonim válasza:
Túl sokat agyalsz szerintem. Majd jön a leányzó, addig is csináld tovább a dolgaid.
2018. máj. 19. 11:21
17/22 anonim válasza:
Hát akkor nem biztos h veled van ám a baj :D Lehet csak nem találkoztál azzal akivel kéne és kész. 22 éves vagy, nem kell sietni. Én 24 évesen, munkahelyen találkoztam a barátommal. :)
2018. máj. 19. 11:25
18/22 anonim válasza:
Jól csinálod!
Ez dolig sajnos ilyen... Érezd jól magad továbbra is, és majd idővel jön a többi is. Szerencse kérdése 😉
2018. máj. 19. 14:17
19/22 anonim válasza:
"de objektív válaszokat szeretnék kapni, nem ismerőstől, akik azt mondják, h jófej vagy"
Jó kérdés, hogy ki az objektívebb: aki ismer de szeret és emiatt elfogult lehet vagy nem akar megbántani, vagy aki nem elfogult de nem tud rólad semmit. Ha totál ismeretlenek adnak neked tanácsot az szerintem nem objektív lesz, hanem általános. Mindenki azt válaszolja, ami először eszébe jut, találgatunk. A kérdésed alapján én nem tudom megmondani mit csinálsz rosszul, lehet hogy semmit. Van ilyen, hogy az ember egy ideig egyedül van, nem kell ehhez elrontanod semmit se. Gondolj bele, hogy értelmes emberek is milyen nehezen találnak állást, hány helyre kell önéletrajzot küldeni. Vannak ilyen szakaszok az életben.
Nem tudom mit jelent az, hogy túl céltudatos vagy. Nem is kell kifejtened. Valamelyik lánynak tutira így tetszel majd, nem kell elkezdened alkalmazkodnod egy nem létező személyhez.
2018. máj. 19. 14:19
20/22 A kérdező kommentje:
Lollipop93 valóban igazad van, ezért is írtam, h kicsit nevetségesnektartom, h itt írok ki egy ilyen jellegű problémát.. 🙄
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!