Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen összejönni egy egyetemista lánnyal?
Figyelt kérdés
Na jó, ez így most elsőre elég hülyén hangzik :D
Szóval 21 éves srác vagyok, és van egy lány, aki megtetszett, ő is egyidős velem, én OKJ-s képzésre járok, ő viszont egyetemista. Ezzel különösebb bajom nekem nincs, hanem inkább az, hogy egyetem mellett kb mennyire jut idő kapcsolatra, mennyire nehéz összeegyeztetni egy találkozót, stb? Leginkább azok válasza érdekel, akik hasonló helyzetben vannak, és legalább az egyik fél egyetemre jár, pontosabban úgyse tudja nálatok megmondani (főleg hogy minden eset más és más, ezért érdekel hogy általánosságban kb mi hogy van) ;)
Köszi előre a válaszokat, és bocsi a hülye kérdésért :D
Hát az egyetem tágfogalom. Vannak keményebb képzések, én is egy nehéz egyetemet végeztem, de nekem volt időm párkapcsolatra. Szemeszterenként kb 4 húzósabb hét volt, amikor alig találkoztam a párommal de az is csak amiatt volt, mert egy halasztgatós típus vagyok, aki nem folyamatosan tanult év közben.
2018. máj. 15. 00:32
2/8 anonim válasza:
Mindenre annyira jut idő, amennyire az ember akarja. Oké, hogy vannak húzósabb szakok (én is olyanra járok), de ott is elég sok ember él kapcsolatban.
Mérnökire járok, szóval elég sok a beadandó és zh, a vizsgák sem lazák, mégis van időm barátnőre és barátokra.
2018. máj. 15. 00:33
3/8 anonim válasza:
Ez tényleg erősen függ a szaktól. Én az egyik legnehezebb szakra jártam és dolgoztam is mellette heti 25-30 órát. Meg lehetett oldani a kapcsolatot. Nem mondom, hogy mindennapos találkozókkal, de ha tényleg szeretitek egymást, és nem vagy egy ragacs típus, akkor nem lesz probléma. A 6. és 12. hét környéke, illetve a vizsgaidőszak lehet sűrűbb, de ha ennyi eltántorítana a lánytól, akkor inkább ne is kezdj vele. Nem tudom, mik az igényeid.
2018. máj. 15. 01:18
4/8 anonim válasza:
Megoldja, hogy legyen ideje. Bár ez a pár hét most nagyon húzós minden ismerősömnek aki egyetemre jár. De egyébként holnap ismerősökkel talizom (a párommal együtt) szerdán meg kettesben étterembe megyünk. De ember függő. Mondjuk nekem nem olyan kemény az egyetem, a BME egyik legazábbb részére járok
2018. máj. 15. 01:36
5/8 anonim válasza:
Ez függ attól is, hogy melyik egyetemre, milyen szakra jár és mennyit kell neki tanulnia.
Én is egyetemre járok, mellette dolgozom és még így is van szabadidőm, szoktam is randizgatni. Nálunk egyébként úgy volt, hogy mindketten egyetemre jártunk és nem ugyanarra az egyetemre, így elég nagy távolság is volt köztünk, de megoldottuk és tudtunk találkozgatni.
Szóval ha valaki akarja, akkor megtudja oldani, hogy az egyetem mellett legyen ideje egy kapcsolatra is. :)
2018. máj. 15. 01:47
6/8 anonim válasza:
Eléggé erősen függ a dolog attól, hogy milyen szakra jár a lány és persze attól, hogy milyen fajta kapcsolatot keresel. Én pl orvosira járok és egyáltalán nem is ismerkedem. Nálunk vannak olyan félévek, ahol majdnem minden héten van számonkérés és nincs megajánlott jegy meg ilyesmi, vizsgaidőszakonként minimum 4-6 vizsgánk van. Így csak arra lenne időm, hogy egy pasival mondjuk minden nap elmenjünk együtt ebédelni egy fél órára, vagy együtt lakjunk. Ez nálam nem párkapcsolat, legfeljebb barátság, lakótársi kapcsolat, plusz szex. Ha egyszer lesz egy rendes kapcsolatom, abba szeretnék ennél sokkal több időt és energiát fektetni. Igaz, hogy csak rajtam múlik, hogy mivel töltöm az időm, de a tanulást nem vagyok hajlandó egy pasi miatt sem elhanyagolni.
2018. máj. 15. 07:14
7/8 anonim válasza:
Ez csak rajtatok múlik. Én nehéz szakra jártam, az akkori barátom okj-ra. Nálunk az volt a baj, hogy hihetetlen fétlékeny volt rám, mert értelmesebb voltam nála, mindenbe belekötött, nem tetszett neki, hogy sokat kell tanulnom, és azt sem díjazta, hogy találkozok a csoporttársaimmal. Hamar szakítottunk.
2018. máj. 15. 08:35
8/8 anonim válasza:
Mindenkinek arra van ideje amire akarja hogy legyen... ennyi. Nekem is volt régen főiskolás barátnőm és meg lehetett oldani a közös programokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!